ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Σαββίδης κινείται νομικά εναντίον της Ροστόφ!

Ο Σαββίδης κινείται νομικά εναντίον της Ροστόφ!

Ο Σαββίδης κινείται νομικά εναντίον της Ροστόφ!

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει  να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της FK Ροστόφ, λόγω αθέτησης των χορηγικών όρων συνεργασίας, με την εταιρεία «AGROCOM» . 

Η τεταμένη κατάσταση που έχει προκύψει και παραμένει μεταξύ της Ροστόφ και της εταιρείας «AGROCOM», ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, ίσως οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τον τελευταίο χρόνο στήριξε οικονομικά την ομάδα της πόλης του, είναι ενοχλημένος από την στάση της ομάδας απέναντι σε συμφωνίες, που είχαν κλειστεί με τον ρωσικό σύλλογο και αφορούσαν τη διαφήμιση της εταιρείας του στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές της Ροστόφ, βάσει των όσων υποστηρίζει η πλευρά Σαββίδη, θα έπρεπε να αγωνιστούν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και στην Αϊντχόφεν, έχοντας στις  φανέλες τους το λογότυπο του βασικού χορηγού της ομάδας, «Agrocom». Αυτό όμως δεν έγινε ούτε την πρώτη, αλλά ούτε τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου», όπως δήλωσε στο TASS, σκέφτεται ακόμα και να μηνύσει τη Ροστόφ σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση συμμόρφωση.

Στο τραπέζι επανήρθε η σκέψη για ακύρωση της χορηγίας, ενώ σήμερα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ροστόφ, Πέτερ Σέροφ, δήλωσε ότι οποιαδήποτε ακύρωση της συμφωνίας με την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη δεν θα επηρεάσει τη χρηματοδότηση της ομάδας.