Φιορεντίνα - Καραμπάγκ 5-1

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Καραμπάγκ 5-1

bet365

Η Φιορεντίνα πέρασε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα επικρατώντας σβηστά 5-1 της Καραμπάγκ και είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ομίλου.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Europa League. Οι Viola λύγισαν εύκολα το όποιο εμπόδιο προσπάθησε να βάλει η Καραμπάγκ, που έφυγε από το Artemio Franchi με το βαρύ 5-1 στην πλάτη. Ετσι, η Φιορεντίνα είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στο Νο1 του group με 4 βαθμούς, ενώ Καραμπάγκ και Σλόβαν Λίμπερετς έχουν από έναν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ μέχρι το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, όμως η αποβολή του Γιουνουζάντε στο 30’ τελείωσε κάθε συζήτηση. Στο 39’ ο Μπαμπακάρ άνοιξε το σκορ, στο 43’ ο Κάλινιτς τελείωσε τη φάση μετά το εξαιρετικό τακουνάκι του Κριστόφορο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαμπακάρ έβαλε στην κενή εστία δεύτερο γκολ ύστερα από ασίστ του Κάλινιτς (3-0).

Στο δεύτερο μέρος πέρασε αλλαγή στο 61’ ο Μάουρο Ζάρατε και πήρε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Αργεντινός σκόραρε μόλις δύο λεπτά αργότερα με σουτ εκτός περιοχής και στο 78’ με πανέμορφο φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ν’ Ντλοβού με καλό αριστερό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα