Απολαυστικός Ναπολεόνι: «Ο Κομπότης δεν μου έδινε το νούμερο 10»!

Δημήτρης Τομαράς
Απολαυστικός Ναπολεόνι: «Ο Κομπότης δεν μου έδινε το νούμερο 10»!

bet365

Ο Στέφανο Ναπολεόνι σε συνέντευξή του στην Ιταλία θυμήθηκε ιστορίες από τον Λεβαδειακό και τον Κομπότη καθώς και για τον Ατρόμητο.

Η συνέντευξη του παλιού άσου της ομάδας του Περιστερίου και των Βοιωτών φιλοξενείται στο site του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο έμπειρος επιθετικός είπε για:

Την Ελλάδα και τον Λεβαδειακό: Η Ελλάδα είναι γεωγραφικά πολύ κοντά στην Ιταλία και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά εκεί. Η Ελλάδα είναι το 2ο μου σπίτι και πραγματικά την... ερωτεύτηκα από κάθε άποψη. Έχει εκεί πολύ δυνατές και μεγάλες ομάδες με μεγάλη ιστορία πίσω τους.

Όταν πήγα στον Λεβαδειακό δεν μου πήρε πολύ καιρό να προσαρμοστώ. Η ζωή στην Ελλάδα για έναν Ιταλό είναι εύκολη. Τα αστεία ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Μαζί και η πραγματική δύναμη για να προχωρήσω.

Όταν ήμουν στον Λεβαδειακό ήθελα να πάρω το νούμερο 10. Ο πρόεδρος εκεί (σ.σ. Κομπότης) είχε μία ιδιαιτερότητα και δεν το έδινε. Δεν ήθελε να πάρει κανείς το 10 και έτσι δεν το έδινε ούτε σε εμένα. Κάποια στιγμή λοιπόν του είπα 'οκ κράτα πρόεδρε εσύ το 10 εγώ θα πάρω την φανέλα με το Νο1'.

Τον Ατρόμητο: Δεν ήμασταν μέσα στις τοπ ομάδες όχι επειδή δεν μπορούσαμε αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια η ομάδα άλλαζε διαρκώς και αισθητά. Προσπαθήσαμε για την Ευρώπη. Παίζαμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και είχαμε πίσω μας ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο.

 

Τελευταία Νέα