Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Gazzetta team
Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

bet365

Εύκολα η Σταντάρ, βήμα τίτλου η Αστανά, γκέλα για Καραμπάχ, ξανά στο μηδέν η Γιουνγκ Μπόις. Δείτε τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Σταντάρ που επιβλήθηκε με 3-0 εντός έδρας της αδύναμης Έουπεν. Ο Ραμάν άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ μετά από απίστευτο λάθος των φιλοξενούμενων στην άμυνα, ενώ τα πάντα τελείωσαν στην επανάληψη. Ο Ζούνιορ έκανε το 2-0 στο 55’, ενώ ο Μπελφοντίλ το τελικό 3-0 στο 90’. Έτσι, η Σταντάρ βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές στο -4 από την πρωτοπόρο Ζούλτε.

Κόλλησε ξανά η Γιουνγκ Μπόις
Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για την Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας με την Σιόν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας από την πρώτη αγωνιστική στα τέλη Ιουλίου (2-0 την Σεν Γκάλεν) και χάνει έδαφος, καθώς έχει 14 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές, ισοβαθμώντας με Λωζάνη και Λουγκάνο στη 2η θέση.

Βήμα τίτλου η Αστανά
Πολύ εύκολη νίκη πέτυχε η Αστανά εκτός έδρας επί της Ορνταμπασί. Οι πρωταθλητές δεν ρίσκαραν, είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τον Καμπανάνγκα να κάνει το 0-1 στο 44’. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν, απείλησαν ελάχιστα, έμειναν με 10 παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής του Σμακόβ και τα πάντα τελείωσαν εκεί. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έφτασαν στη νίκη και έκαναν βήμα τίτλου.

Γκέλα η Καραμπάχ
Η Καραμπάχ έπεσε ξανά από την κορυφή, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Κιπιάζ εκτός έδρας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Φρεντερίνο στο 54’, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σίλβα στο 75’ και να αποφύγει την ήττα.

*Η αναμέτρηση της Σλόβαν Λίμπερτς με την Καρβινά αναβλήθηκε.
Άγιαξ διέλυσε με 5-1 την Τσβόλε.

 

Τελευταία Νέα