Andrea μου χάσαμε...

Andrea μου χάσαμε...

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Andrea μου χάσαμε...

bet365

Αυτός ο Άγιαξ πάντα βρίσκει τρόπο να μας πληγώνει, ακόμα κι απόψε που δεν είναι υπερδύναμη.Τίποτα δεν τελείωσε, αλλά δεν έχεις δυο φορές την ευκαιρία, να κάνεις πρώτη καλή εντύπωση σε όμιλο του Europa League.

Δεν φαινόταν μετά το 5ο λεπτό και το 1-0, ότι θα στραβώσει αυτό το ματς. Μας έκαναν το δώρο ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί, ο Μπεργκ ήταν εκεί και όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς. Και ξαφνικά σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Χαμένος ο άξονας με κατώτερο της αξίας του τον Λεντέσμα και ξέφραγο αμπέλι το δεξί άκρο της άμυνας, με έναν πολύ κακό Μέστο, που είναι σκάνδαλο το ότι έπαιξε ολόκληρο αυτό το παιχνίδι. Φόνο πρέπει να κάνει για να αντικατασταθεί; Αν δεν ήταν και ο Ζέκα να τον βοηθάει συχνά πυκνά, η περιοχή του Παναθηναικού από δεξιά θα ήταν ορθάνοιχτη σαν την είσοδο της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Ζέκα βέβαια πέραν του τρεξίματος και των τάκλιν ξέρουμε, νομίζω ακόμα και οι πιο φανατικοί του λάτρεις, ότι στο παραγωγικό κομμάτι πάσχει. Απόψε δυστυχώς έπασχε και ο Λεντέσμα και δεν υπήρχε και ο Γουακάσο που τοποθετήκε πίσω από τον Μπεργκ να περιμένει μπαλιές που δεν ήρθαν ποτέ. Ο Γουακάσο είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά αν νομίζουμε ότι μπορεί να παίζει αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, εσωτερικός μέσος και κρυφός φορ, μάλλον τον έχουμε μπερδέψει με τον Φάνη Χριστοδούλου στο πιο σκούρο. Δηλαδή τώρα που πήρε την κόκκινη, τί θα κάνουμε; Θα τον κλωνοποιήσουμε και θα τον δηλώσουμε με άλλο νούμερο;

Στην άμυνα τώρα που είμαστε καραενισχυμένοι, μπορεί νομίζω ο Κουτρουμπής να περάσει λίγο εκτός, για να δούμε και Σάμπα – Τελάντερ (αν είναι υγιής), ενώ ο Ιβάνοφ... καλύτερα να μην ξαναμιλήσω για τον Ιβάνοφ. Ο Στiλ κάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη λάθος στο γκολ, αλλά τι να του προσάψεις, όταν αφήνεται ο Τραορέ μόνος κι ανενόχλητος; Άσε που πρέπει να πάρει τα εύσημα για το πέναλτι και τις δύο super αποκρούσεις που έκανε.

Νομίζω ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα είναι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή να πάρει τον Γουακάσο από το πλάι του Λεντέσμα και του Ζέκα και ίσως, λέω ίσως, να έβγαινε για ένα φαγητό με τον Βιγιαφάνιες, έτσι για να γνωριστούν βρε αδερφέ, μήπως και τον θυμάται καμιά φορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας. Α και μην ξεχάσω, να βάλει το συγχωριανό του τον Μέστο να γράψει 1000 φορές το όνομα Κουλιμπαλί... Αυτά και με τις υγείες μας.

Υ.Γ. Αν είναι πάλι να διαβάσω σχόλια του τύπου “άσε μας ρε Κιούση ασχολήσου με το μπάσκετ ή με την τηλεόραση” και “δεν είσαι αρκετά καταρτισμένος ποδοσφαιρικά για να κρίνεις” ΟΚ ο λόγος σε σας αστέρια μου, διαφωτίστε με !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.