ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σόουζα: «Ευχαριστημένος από την απόδοση»

Σόουζα: «Ευχαριστημένος από την απόδοση»

Σόουζα: «Ευχαριστημένος από την απόδοση»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών αλλά όχι και από το αποτελέσμα έμεινε ο τεχνικός της Φιορεντίνα Πάουλο Σόουζα.

Ο προπονητής των... βιόλα μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από την επιλογή του Σαλσέδο: «Ναι είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, την ποιότητα του παιχνιδιού και από το επίπεδο των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Σαλσέδο και από τα όσα έκανε στο γήπεδο. Επιπλέον είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια της, οπότε και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι».

Για τον Μπαμπακάρ: «Πάντα προσπαθώ να επιμείνω σε αυτόν και επιμένω να τον έχω στην τακτική μου. Θέλω να έχω μια ισορροπία στην ομάδα αλλά η απόδοσή του έχει ανέβει και είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, γι’αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτόν και μου αρέσει να τον χρησιμοποιώ».

Για την απόδοση των Σαλσέδο και Μπερναρντέσκι: «Ο Σαλσέδο έκανε ένα καλό παιχνίδι . Πίστευα και πιστεύω ότι έχει μέλλον, θα βελτιωθεί και θα αρχίσει να παίρνει πιο σωστές αποφάσεις. Ο Μπερναρντέσκι εξελίσσεται συνεχώς και σε λίγο καιρό θα έχει πιο σαφείς ιδέες στο παιχνίδι του και τον πιστεύουμε γιατί τον χρειαζόμαστε στην ομάδα».

Για ποιο λόγο έκανε τις συγκεκριμένες αλλαγές: «Αρχικά είχα μια άλλη ιδέα αλλά στη συνέχεια θεώρησα ότι πρέπει να έχουμε επιλογές και στο χαμηλό και στο ψηλό παιχνίδι. Γι’αυτό και επέλεξα να βάλω αυτούς. Είχαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, ο Βαλέρο είχε κουραστεί, ο Ίλισιτς είχε κάρτα και επειδή ήθελα να ελέγξουμε το παιχνίδι, έκανα αυτές τις αλλαγές».

Για το αν προβληματίστηκε με την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ και πώς βλέπει την κατάσταση του ομίλου: «Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ αλλιώς. Θέλω την πρωτιά. Προσπάθησα βλέποντας την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ να γεμίσω το κέντρο βάζοντας τον Σάντσες. Και όλες οι αλλαγές έγιναν με αυτό το σκεπτικό».

Για τους πολλούς νέους παίκτες της Φιορεντίνα: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε περισσότερους νέους από παλιά. Τους πιστεύουμε και έχουμε υπομονή. Πήραμε αυτήν την απόφαση από το καλοκαίρι και γι’αυτό δεν μας προβληματίζει ο χρόνος που θα χρειαστεί για να δέσουν».

Για το αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ και κάποιο στοιχείο παιχνιδιού του Δικεφάλου: «Αυτά που ξεχώρισα από τον ΠΑΟΚ και τα επεσήμανα και εχθές είναι η πολύ καλή οργάνωση, η ενέργεια που βγάζει, έχει πολύ καλή άμυνα και φυσικά πολύ δυνατούς φιλάθλους. Όσον αφορά τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μου άρεσαν όλοι όσοι αγωνίζονται στην επίθεση».

Πριν μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε: «Από το αποτέλεσμα δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά από την απόδοση των παικτών μου ναι. Παίξαμε πολύ οργανωμένα δημιουργήσαμε ευκαιρίες μέσα σε μια σκληρή έδρα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για την διακοπή του αγώνα με Τζένοα αν έπαιξε ρόλο: «Ουσιαστικά μας βοήθησε το γεγονός αυτό γιατί αμέσως μετά αρχίσαμε να δουλεύουμε με ένταση κάτι που δεν θα κάναμε αν γινόταν το ματς».

Για τον όμιλο: «Σεβόμαστε κάθε έναν από τους αντιπάλους μας. Ο στόχος μου ως προπονητής είναι να εξελίξω την ομάδα για να μπορούμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε».