Ο λόγος που η Λίβερπουλ θέλει ο Μπαλοτέλι να γίνει και πάλι «Super Mario»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο λόγος που η Λίβερπουλ θέλει ο Μπαλοτέλι να γίνει και πάλι «Super Mario»

bet365

Μα καλά η Λίβερπουλ δεν άφησε ελεύθερο τον Μπαλοτέλι; Ποιος ο λόγος να ενδιαφέρεται στο να θέλει ο παίκτης να... θυμηθεί τον παλιό, καλό του εαυτό; Κι όμως υπάρχει ένας πολύ σημαντικός.

Τον Αύγουστο του 2014 , η Λίβερπουλ δίνει στη Μίλαν 16.000.000 λίρες για να κάνει δικό της το Μάριο Μπαλοτέλι, στην προσπάθειά της να καλύψει το τεράστιο κενό που άφηνε η πώληση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός σε καμία των περιπτώσεων δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Το Νησί δεν τον σηκώνει και επιστρέφει στην αγαπημένη του Μίλαν, εκεί όπου και πάλι δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό (ναι, έχει και απ' αυτό).

Ο Κλοπ ούτε που θέλει να ακούει την «καλημέρα» του και έτσι αποφασίζεται να τον ξεφορτωθούν. Και αυτόν και τις 75.000 λίρες που θα έπρεπε να του δίνουν κάθε εβδομάδα. Η Νις έρχεται να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή και πλέον οι «reds» το μόνο που έχουν να περιμένουν από τον Ιταλό επιθετικό είναι να γίνει και πάλι «Super Mario».

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον Μαρκ Όγκντεν της «Independent», η Λίβερπουλ «προτίμησε να αφήσει ελεύθερο τον Μπαλοτέλι από το να του πληρώνει για 12 μήνες 75.000 λίρες κάθε εβδομάδα είχε τη σοφία ή την αισιοδοξία να εισάγει στο συμβόλαιο αποδέσμευσης του παίκτη, ρήτρα βάσει της οποίας θα δικαιούται το 30% από το ποσό της επόμενης πώλησης του παίκτη, μόνο αν εκείνος γίνει και πάλι «Super Mario». Με λίγα λόγια, σκοράρει και πωλείται; Χαρές και πανηγύρια στο Μέρσισαϊντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα