Αντσελότι: «Ποτέ σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Ποτέ σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης»

bet365

Αν οι άνθρωποι των Μπαρτσελόνα ή Ατλετικό Μαδρίτης θελήσουν ποτέ τον Κάρλο Αντσελότι για τον πάγκο τους, θα πρέπει να... αλλάξουν πλευρό.

Κάποια πράγματα απλά... δεν γίνονται. Και για τον Κάρλο Αντσελότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάτσει στον πάγκο ομάδων όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Λάτσιο.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο με την Μπάγερ σε μια έδρα όπως το «Βιθέντε Καλδερόν» όπου δεν έχει νικήσει ποτέ.

«Δεν θα προπονήσω ποτέ την Ατλέτικο ή την Μπαρτσελόνα. Σέβομαι την ιστορία τους, αλλά οφείλω να σε σεβαστώ και τη δική μου. Έχω προπονήσει για δύο χρόνια τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα μπορούσα επιλέξω κάτι τέτοιο, όπως δεν θα μπορούσα ποτέ να προπονήσω την Ίντερ ή τη Λάτσιο, ως οπαδός της Μίλαν».

Όσο για το ότι αντιμετωπίζει ξανά την Ατλέτικο είπε: «Δεν τα έχω καταφέρει ποτέ, ούτε με την Τσέλσι ούτε με τη Ρεάλ. Και η Μπάγερν γνωρίζει καλά την Ατλέτικο, αφού πέρυσι αποκλείστηκε από αυτήν στο Champions League. Δεν το έχουν ξεχάσει ακόμα. Θα είναι ένας περίπλοκος αγώνας, όπως όλοι κόντρα στην Ατλέτικο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα