Κλοπ: «Ανώτερη η Premier από την La Liga»

Gazzetta team
Κλοπ: «Ανώτερη η Premier από την La Liga»

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ κατέθεσε την δική του εκδοχή για το ποιο είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα: το αγγλικό ή ο ισπανικό».

«Η διαφορά της Premier League με την La Liga εντοπίζεται στο ότι η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία μπορεί να νικήσει στο 50% των αγώνων της, παίζοντας απλά με τη Β' ομάδα της». Με αυτή την ατάκα ο Γίργκεν Κλοπ επιχείρησε να καταδείξει την ανωτερότητα ή πιο συγκεκριμένα τον βαθμό δυσκολίας του αγγλικού πρωταθλήματος, για να προσθέσει ακόμα μία λεπτομέρεια στα επιχειρήματα του:

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

«Σε πολλά παιχνίδια ο Μέσι διανύει 4.3 χιλιόμετρα και βάζει πέντε γκολ. Αυτό δεν παρατηρείται σε κανένα ματς στην Αγγλία». Σίγουρα ο κόουτς της Λίβερπουλ έχει κάποια δίκια, αλλά δεν ισχύει το ότι ο Μέσι με τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό δεν θα μπορούσε να... γλεντήσει τους αμυντικούς σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου. Οταν το έχει κάνει πλειστάκις στο Champions League, λογικά δεν θα είχε πρόβλημα απέναντι στην άμυνα της Σάντερλαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα