Προανήγγειλε αλλαγές με Ολλανδία ο Σκίμπε (vids)

Gazzetta team
Προανήγγειλε αλλαγές με Ολλανδία ο Σκίμπε (vids)

bet365

Βέβαιος για τις δυνατότητες των παικτών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας πριν τον αγώνα με την Ολλανδία ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε και τόνισε ότι από το ματς με το Γιβραλτάρ και μετά η ομάδα θα παίζει αποκλειστικά για τους βαθμούς. Μεταξύ άλλων είπε για:

Την Εθνική και την συνέχεια: Σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματίες αυτές τις πρώτες ημέρες. Δυο παίκτες μας έλειπαν στην αρχή, ο Βασίλης Τοροσίδης που υπέγραψε στη Μπολόνια και για λίγες ώρες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που υπέγραψε στη Λειψία. Αλλά τώρα χαιρόμαστε που ξεκινάμε με όλους τους παίκτες μαζί μας και άλλο ένα φιλικό και μετά επιτέλους ξεκινάμε τα προκριματικά.

Για άλλη μια φορά θα δούμε πολλούς παίκτες πάνω στο γήπεδο και ο καθένας να δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Όπως για πολλές εθνικές ομάδες, αλλά ειδικά για μας είναι δύσκολο επειδή δεν έχουμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα και τα παιδιά δεν παίζουν και ορισμένοι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, δεν παίζουν και έτσι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Σίγουρα θα κάνουμε όλες τις αλλαγές σε αυτό το φιλικό. Για άλλη μια φορά, είναι σημαντικό το παιχνίδι, αλλά είναι φιλικό και από την Τρίτη και μετά παίζουμε μόνο για πόντους και μετράνε τα αποτελέσματα μόνο. Δεν μας λείπει καθόλου η ποιότητα και όλοι μαζί πρέπει να φτιάξουμε ένα ομαδικό πνεύμα. Αν έχουμε αυτό, μπορούμε να παίξουμε με κάθε ομάδα. Γιατί ειλικρινά πιστεύουμε ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να κοντράρουν κάθε άλλη ομάδα, κάθε αντίπαλο παίκτη.
Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας το ότι είχαμε 7-8 μήνες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Έχω εικόνα από τους τερματοφύλακες, από την άμυνα, από το κέντρο και από τους επιθετικούς. Γνωρίζω τι μπορώ να περιμένω από τους παίκτες μου. Είμαι ευτυχής γι' αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα. Έχουμε δώσει έξι παιχνίδια με διαφορετικά αποτελέσματα, διαφορετικές κριτικές και διαφορετικές εικόνες μέσα στο γήπεδο.
Στα παιχνίδια που χάσαμε, μας έλειπαν αρκετοί παίκτες και πιστεύουμε ότι θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, αν είχαμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι θα κάνεις αν ο Σωκράτης είναι τραυματίας, αν ο Μήτρογλου είναι τραυματίας, να ξέρεις όλους τους παίκτες, γι' αυτό τον ικανοποιούν αυτοί οι οκτώ μήνες.
Είχα πει από την αρχή που ήρθα, ότι ήθελα να έχω αυτόν τον κορμό. Από τη μια θεωρώ πως είναι σημαντικό να δώσω ευθύνες σε έμπειρους παίκτες και από την άλλη είναι σημαντικό να βάλω μέσα και πιο νέους παίκτες που δεν έχουν αυτόν τον αριθμό συμμετοχών στην Εθνική όπως ο Μάνταλος, ο Σταφυλίδης και ο Μπακασέτας. Σιγά σιγά θα μπουν και αυτοί μέσα στην ομάδα. Στο τέλος όμως θα παίξει αυτός που έχει την ποιότητα και θα την δείξει κιόλας μέσα στο γήπεδο.
Γενικά έχω καταλήξει σε ένα σχήμα, αλλά πάντα εξαρτάται από το παιχνίδι. Αν δει ότι κάτι δεν του αρέσει, μπορεί να αλλάξει και πάλι. Και πάλι λέω ότι έχουμε καλή όψη για τους παίκτες μας, επειδή είχαμε αυτούς τους οκτώ μήνες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες αυτούς που διαλέξαμε και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για να πάνε στη Ρωσία, ότι το θέλουν όλοι και θα τα δώσουν όλα. Όποιος δεν θέλει ν' ακολουθήσει, πρέπει να φύγει.
Για τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία (1/9, 21:45) ο Γερμανός ετοιμάζει ένα σχήμα με Καρνέζη στο τέρμα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Κυριάκο Παπαδόπουλο στην άμυνα, Χολέμπας και Τοροσίδη στα... φτερά, Σταφυλίδη και Σάμαρη στο κέντρο, μπροστά τους τον Μάνταλο και στην επίθεση τους Βέλλιο και Καρέλη. Μια διάταξη 3-5-2 όπως και στο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (0-0). Δείτε βίντεο με δηλώσεις του και πλάνα από την προπόνηση:
 

Τελευταία Νέα