«Πόντιος» ο Ενλουντούλου

«Πόντιος» ο Ενλουντούλου

«Πόντιος» ο Ενλουντούλου

bet365

Στον Απόλλων Καλαμαριάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος Γάλλος.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία έκανε δικό της τον Ενλουντούλου από τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γάλλο (Κονγκολέζικης καταγωγής) ποδοσφαιριστή, Gael Nlundulu. Ο Gael, γεννημένος στις 29-04-1992 στο Παρίσι, αγωνίζεται ως μεσαίος πλάγιος αλλά και ως επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Paris Saint-Germain και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της νότιας Αγγλίας, Portsmouth F.C.

Ακολούθως αγωνίστηκε στην Ελβετική Lausanne F.C. ενώ την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 – 2014, αγωνίστηκε στην Lokomotiv Σοφιας. Στην Ελλάδα ήρθε το 2014 για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, σκοράροντας μάλιστα και εντυπωσιακά γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Αποφάσισα να ενωθώ με την υπόλοιπη ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ, σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα