Μία συν... δέκα!

Μία συν... δέκα!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Μία συν... δέκα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το ρόστερ του ΑΡΗ και τα κενά που πρέπει να καλύψει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας, αλλά παράλληλα πώς χρειάζεται ενίσχυση και σε συγκεκριμένες θέσεις για να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Δεν χρειάζονται πολλές και μεγάλες αναλύσεις. Με βάση την εικόνα στα φιλικά απέναντι σε αντιπάλους από την λίγκα και μάλιστα με ομάδες απόλυτα έτοιμες, ενώ ο ΑΡΗΣ έχει έναν ακόμα μήνα προετοιμασίας, είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι εκεί που η ομάδα θέλει ενίσχυση είναι σε δύο θέσεις. Σέντερ φορ και στόπερ. Η αλήθεια είναι ότι για τους κεντρικούς αμυντικούς πήγε πίσω τον προγραμματισμό η καθυστέρηση στο θέμα Ταυλαρίδη. Αύριο είναι η τελευταία μέρα και έχω την αίσθηση ότι πλέον είναι μονόδρομος η απόκτησή του.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται και ένα φορ, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι πραγματικά καλό, τότε ως τον Γενάρη ο Αναστόπουλος θα στηριχθεί για την κορυφή της επίθεσης σε Ίλιτς και Καπνίδη. Υπάρχει πληθώρα παικτών στα άκρα της επίθεσης (και μπορεί να έρθει και ο Μπαργκάν), ενώ και μεσοεπιθετικά μάλλον ο Αναστόπουλος θα ψάχνει να δει ποιον θα αφήσει έξω. Μεσοαμυντικά ωστόσο η ομάδα πρέπει αυτό τον μήνα ως την έναρξη του πρωταθλήματος να δουλέψει ουσιαστικά, όπως και με τους κεντρικούς αμυντικούς. Μέχρι τώρα γίνονται διάφορες αλχημείες τύπου Ρόβα στο κέντρο της άμυνας και φυσικά έτσι δεν “δουλεύουν” και τα χαφ.

Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ ο Τζανακάκης (και εδώ ίσως έχουμε μία μετατόπιση Μπούρπου στα χαφ), αλλά σε κάθε περίπτωση κρίνεται απαραίτητη η απόκτηση ενός στόπερ αν τελικά...στραβώσει οριστικά με Ταυλαρίδη. Βέβαια εδώ να σημειώσουμε ότι η αποχώρηση του Νλουντούλου δίνει το περιθώριο για την έλευση ξένου παίκτη όχι μόνο για την κορυφή της επίθεσης, αλλά και αμυντικά.

Σε κάθε περίπτωση έχουν στην ΠΑΕ μία μέρα συν...δέκα για τους ελεύθερους. Ας πράξουν αναλόγως γιατί η χρονιά δεν θα είναι εύκολη και πρέπει από την αρχή να στείλει ο ΑΡΗΣ το μήνυμα ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα διεκδικήσουν μόνο τη δεύτερη θέση γιατί η πρώτη θα είναι καπαρωμένη. Και έχει μπροστά του μία συν δέκα μέρες για να το κάνει...

ΥΓ1 Μετά την ΑΕΚ, έρχεται στο Βικελίδης και ο Παναθηναικός για ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό. Αρματοδρομίες φέτος στο Βικελίδης...

ΥΓ2 Θεωρώ επίσης μία πολύ καλή λύση για την ομάδα τον Χρήστο Βανγκέλι. Όχι μόνο για την αξία του, αλλά και γιατί λίγοι νιώθουν τον ΑΡΗ όπως αυτός...

ΥΓ3 Ρε παιδιά τι θα γίνει με την μετάφραση του συμβολαίου του Σανικίτζε. Άντε βάλε την τζίφρα ρε βουνό...

YΓ4 Φυσικά και πρέπει άπαντες να έχουμε απαιτήσεις και να ζητάμε τους καλύτερους για τον ΑΡΗ, αλλά και έστω ένα...60αρακι για το διαρκείας πρέπει να βρεθεί για να στηριχθεί και η ομάδα..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!