Πρεμιέρα πρωταθλήματος; «Όταν λυθούν τα προβλήματα!»

Gazzetta team
Πρεμιέρα πρωταθλήματος; «Όταν λυθούν τα προβλήματα!»

bet365

Το gazzetta.gr έδωσε στους αναγνώστες τη δυνατότητα να τοποθετηθούν για την πιθανή έναρξη της Σουπερ Λιγκ, με το 67% να προτείνει... λουκέτο μέχρι «να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να λυθούν τα βασικά προβλήματα».

Η αναβολή της έναρξης του Πρωταθλήματος συγκέντρωσε αρκετούς υποστηρικτές, αλλά ακούστηκαν και φωνές που έλεγαν πως η αγωνιστική απραξία δεν βοηθά σε τίποτα. Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής υπέγραψε την Παρασκευή απόφαση βάσει της οποίας δεν μπορούν να γίνουν ούτε ματς Κυπέλλου ομάδων Super League και Football League τουλάχιστον μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Το gazzetta.gr μέσω του σχετικού poll του σας έδωσε την δυνατότητα να καταθέσετε την άποψή σας στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο poll πήραν μέρος πάνω από 3.500 αναγνώστες και το 67% επέλεξε «να μην ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ μέχρι να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να λυθούν τα βασικά προβλήματα», γεγονός που καταδεικνύει την επιθυμία του κόσμου για άμεση αντιμετώπιση των παθογενειών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μένουν μακριά από τις αγαπημένες τους ομάδες και το αγαπημένο τους άθλημα.

Το 28% ψήφισε «άμεσα, η αγωνιστική απραξία δεν βοηθάει σε τίποτα», ενώ μόλις το 6% δήλωσε αισιόδοξο πως μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα