Ο Αναστόπουλος για εικόνα Άρη και κόσμο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αναστόπουλος για εικόνα Άρη και κόσμο

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος σχολίασε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του Άρη καθώς και την μεγάλη στήριξη από πλευράς του κόσμου.
Ο έμπειρος κόουτς είπε για:
Την εικόνα του Άρη: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ο χρόνος δεν ήταν επαρκής για να προετοιμαστούμε. Τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Κυριακή με την Ξάνθη, θα ξεκουραστούμε, θα συνεχίσουμε την καλή εικόνα που έχουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα έρθει η επιθυμητή βελτίωση, ώστε 25 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίζει ο αντικειμενικός σκοπός μας. Ο στόχος μας είναι γνωστός, τον ξέρετε όλοι δεν χρειάζεται να αναφερθώ και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν, λόγω διακοπών κλπ, έδωσε βροντερό παρών και χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
Το πρόσωπο που δείχνουν παίκτες σαν τον Ρόβα: «Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ρόβας ένας παίκτης που αγωνίζεται στα χαφ, αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, όπως και ο Ρούλ Μπράβο σήμερα που είναι ακόμη ανέτοιμος. Όταν θα είμαστε πλήρεις, θα είμαστε και πάρα πολύ καλύτεροι, εγώ κρατάω την προσπάθεια, την βελτίωση που είχαμε στο β’ ημίχρονο γιατί αν ένα φαινόμενο συνηθίζεται, σημαίνει ότι κάτι γίνεται. Βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».
Τα μέτρα πρώτα ημίχρονα του Άρη: «Είχαμε κάποιες λάθος πάσες που είναι το πρώτο σύμπτωμα της κούρασης, καθώς κουράζεται ο εγκέφαλος και δεν μπορείς να πασάρεις όπως θέλεις, όπως είχαμε και με την Κέρκυρα στα πρώτα 10 λεπτά, αυτό όμως βελτιώνεται ενώ κάποιον αργό δεν μπορώ να τον κάνω γρήγορα».
Τον Ραούλ Μπράβο και γενικά την ετοιμότητα της ομάδας: «Σαν προπονητής έχω αρχές, αν κάποιος παίκτης δεν ακολουθεί την προετοιμασία δεν είναι το ίδιο έτοιμος, σήμερα όμως δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις. Εγώ δεν αναφέρομαι σε ονόματα, εγώ είμαι συνολικά ικανοποιημένος, οι παίκτες τα έδωσαν και σε ένα χρονικό σημείο που δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει ούτε έναν μήνα από τότε που ξεκινήσαμε».
Την ενίσχυση: «Θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις εφόσον βρούμε αυτά που ψάχνουμε. Γνωρίζουμε που και αν πονάμε και αν βρεθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα κινηθούμε για την απόκτηση παικτών».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα