Δ.Σ χωρίς νέο πρόεδρο!

Φώτης Καρακούσης
Δ.Σ χωρίς νέο πρόεδρο!

bet365

Η πρόταση για διεξαγωγή ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου δεν έγινε δεκτή, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό! Διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από τους Δάρα, Σπανό, Κωστούλα μέχρι το Δ.Σ της επόμενης Τετάρτης.

Η εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Στράτου δεν ήταν στα θέματα του Δ.Σ της Τρίτης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί. Όμως, ο Παναθηναϊκός, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ήθελαν να περάσει η συνεδρίαση και ο Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου (σ.σ. για τον οποίο έγινε προσπάθεια επανεκλογής του αλλά δίχως αποτέλεσμα, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις), προτείνοντας έτσι την ανάδειξη νέου προέδρου.

Υπέρ των τριών ομάδων τέθηκαν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Παναιτωλικός, όμως δεν υπήρξε πλειοψηφία και έτσι η πρόταση δεν πέρασε, καθώς απαιτούνταν 9 ψήφοι. Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό και οι Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν κατά.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πλευρά των «πρασίνων», oι οποίοι αποχώρησαν, θεωρώντας πως το Δ.Σ δεν έχει νόημα χωρίς εκλεγμένο πρόεδρο.

Νωρίτερα, ο Κούγιας τα έβαλε με τον Γιώργο Στράτο για την παραίτησή του και ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε καταδίκη της εκπομπής Δίκης στον ΣΚΑΪ από τη Λίγκα.

«Έσπασε» η κίνηση των 12, διοικούσα μέχρι την Τετάρτη

Με το... ντέρμπι στην ψηφοφορία και το 8-8 φάνηκε πως η κίνηση των 12 που είχε γίνει κατόπιν έμπνευσης του Πανόπουλου δεν συνεχίζει να υφίσταται. Ο Ατρόμητος που ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές ψήφισε αντίθετα με την Ξάνθη, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι ισορροπίες στη Λίγκα αλλάζουν.

Το Δ.Σ για την εκλογή προέδρου θα πάει για την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα για την Τετάρτη. Μέχρι τότε οι Δάρας, Σπανός, Κωστούλας θα αποτελέσουν τη διοικούσα επιτροπή που θα «τρέξει» τον συνεταιρισμό μέχρι τότε.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Super League, ορίστηκε προσωρινή τριμελής διοικούσα επιτροπή στο συνεταιρισμό απαρτιζόμενη από τους κ.κ. Δάρα, Κωστούλα, Σπανό, η οποία θα χειριστεί τα τρέχοντα ζητήματα του συνεταιρισμού μέχρι την επόμενη Τετάρτη 31/8/16, οπότε και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του Δ.Σ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα