ΑΕΚ - Ηρακλής 4-0

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ηρακλής 4-0

bet365

Με σούπερ εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε όλα τα γκολ (4-0), η ΑΕΚ στο «κεκλεισμένων» ΟΑΚΑ... σκόρπισε τον Ηρακλή! Σούπερ «σεντερφορίσιο» γκολ από Αλμέιδα, σκόραραν και οι Μάνταλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας!

Αν το πρωτάθλημα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, ο Αλμέιδα θα μπει ζεστός από τα γκολ στα τελευταία δύο φιλικά. Αν αρχίσει αργότερα, θα έχει επιπλέον χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα και να προσαρμοστεί κι άλλο. Οπως και να έχει, ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να βρει λόγους για να αισιοδοξεί και μακάρι να μπορούσε να πει το ίδιο και ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον Ηρακλή, ο οποίος χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Αυτό δεν φάνηκε στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού στο ΟΑΚΑ αλλά φάνηκε στο δεύτερο αφού η Ενωση έκανε ό,τι ήθελε από την στιγμή που άνοιξε το σκορ με τον Αλμέιδα, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Μάνταλου, Πέκχαρτ και Μπακασέτα.

Το ματς άρχισε με τον Ηρακλή να απειλεί στο 3' με το σουτ του Αγγελόπουλου και γενικά να πατάει καλύτερα από την ΑΕΚ, για την οποία ο Κετσπάγια έκανε διάφορες δοκιμές. Το ματς είχε σχετικά καλό ρυθμό και οι Θεσσαλονικείς έδειχναν καλύτεροι, απειλώντας και στο 18' με το φάουλ του Λεοζίνιο που απέκρουσε ο Ανέστης. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειχνε πιο δεμένη από την Ενωση και έβγαινε πιο σωστά στην επίθεση, έχοντας όμως δυσκολία στο να κάνει ευκαιρίες.

Οι Κιτρινόμαυροι, από την άλλη πλευρά, δυσκολεύονταν γενικά στο παιχνίδι τους αφού έκαναν πολύ εύκολα λάθη αλλά ευκαιρία έκαναν και ήταν και μεγάλη στο 31', όταν ο Μάνταλος από πολύ κοντά, μετά το γύρισμα του Ντίας από αριστερά, αστόχησε... Αουτ έφυγε και το σουτ του Μπακασέτα στο 33' αλλά και η κεφαλιά του Μάνταλου, μετά το κόρνερ του Βάργκας, στο 44', για να βγει το ημίχρονο χωρίς γκολ.

Αυτά, τελικά, ήρθαν μαζεμένα στο δεύτερο μέρος, με τον Αλμέιδα να σέρνει τον χορό... Στο 49' ο Βάργκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πορτογάλος έκανε κίνηση και κεφαλιά σέντερ φορ, στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Αυτό ήταν! Από εκείνη την στιγμή, με τον Κετσπάγια να προχωράει και σε πέντε αλλαγές, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό και καθάρισε πολύ εύκολα, σκοράροντας σε κάθε φάση που έφτιαχνε.

Στο 61' ο Μάνταλος εκτέλεσε ωραία στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Γκάλο από δεξιά, για το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα οι Πατίτο-Πλατέλλας-Πέκχαρτ συνεργάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να γράφει το 3-0 με κεφαλιά. Ο Παπαδόπουλος έκανε κάποιες αλλαγές για τον Ηρακλή αλλά η κακή (στο δεύτερο ημίχρονο) εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε, με την Ενωση να έχει τον πλήρη έλεγχο και να φτάνει και σε τέταρτο γκολ στο 71', όταν οι Πλατέλλας-Γκάλο συνεργάστηκαν από δεξιά και ο Βραζιλιάνος έκανε το γύρισμα για τον Μπακασέτα, ο οποίος εκτέλεσε από κοντά (4-0).

Το σκορ θα μπορούσε να ανέβει κι άλλο στα τελευταία λεπτά αν οι Κιτρινόμαυροι ήταν πιο απλοί στο παιχνίδι τους αλλά και να έβαζαν άλλο γκολ, τα συμπεράσματα δεν θα άλλαζαν...

ΑΕΚ: Ανέστης (46' Μπάρκας) Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (58' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος (73' Τζανετόπουλος), Ντίας (77' Ντίντακ), Σιμόες (58' Γιόχανσον), Μάνταλος (66' Γαλανόπουλος), Βάργκας (59' Ροντρίγκες), Μπακασέτας, Μπαρμπόσα (59' Πλατέλλας), Αλμέιδα (59' Πέκχαρτ).

Ηρακλής: Χουάντερσον (46' Γιαννίκογλου), Καραγκούνης, Στάμου (70' Ρότας), Ζιάμπαρης (85' Ζαμπάζης), Σαραμαντάς (65' Αμαραντίδης), Ιντζόγλου (85' Μπικιάρης), Αγγελόπουλος, Κυριακίδης, Λεοζίνιο (85' Δούμτσιος), Πασσάς, Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα