Μεγάλη πρόκριση για Λουντουγκόρετς (vid)

Μεγάλη πρόκριση για Λουντουγκόρετς (vid)

Gazzetta team
Μεγάλη πρόκριση για Λουντουγκόρετς (vid)

bet365

«Απόδραση» από το Μαρακανά για την Λουντογκόρετς, με τους Βούλγαρους να επικρατούν στην παράταση των Σέρβων με 4-2 και να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι και αν το Μαρακανά ήταν κατάμεστο με τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα; Τι και αν την προηγούμενη ημέρα είχε τοποθετηθεί βόμβα κοντά στο ξενοδοχείο της ομάδας; Η Λουντουγκόρετς έδειξε πως ήταν πολύ σκληρή για να... πεθάνει, καθώς επικράτησε μέσα στην Σερβία με 4-2 στην παράταση και πήρε την σπουδαία πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 17' με τον Ντόναλντ και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την ανατροπή με τους Καφού (24') και Βάντερσον (40'). Στο 61' με πέναλτι ο Ιμπάνιες έστειλε τον αγώνα στην παράταση κάνοντας το 2-2 και ισοφαρίζοντας το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στην Βουλγαρία.

Στην παράταση όμως μίλησε και πάλι ο Βάντερσον ο οποίος με δύο γκολ στο 92' και 97' έδωσε την μεγάλη πρόκριση στην Λουντογκόρετς... παγώνοντας τους 50.000 που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ερυθρός Αστέρας: Καχριμάν, Τσβέτκοβιτς, Ρέντουλιτς, Φίμπελ, Ιμπάνιες, Λε Ταλέκ (105' Ρίστιτς), Ντόναλντ, Κάνγκα, Σρνιτς (51' Βιέιρα), Μούτσε (57' Ρουίς), Κατάι.

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Πλαστούν, Μότσι, Νατανάελ, Ντάκοφ, Αμπελ, Τζόναθαν Καφού (70' Μίσινταν), Μαρσελίνιο, Βάντερσον, Κέσερι (46' Παλομίνο).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα