Βίτορ: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός»

Βίτορ: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Βίτορ: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός»

bet365

Παρά το καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του, ο αμυντικός την Χάποελ Μιγκέλ Βίτορ ανέφερε πως φαβορί παραμένει ο Ολυμπιακός.

Από τους παίκτες της Χάποελ που ξεχώρισαν ήταν ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν των ισραηλινών Μίγκελ Βίτορ. Ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η ισοπαλία γιατί ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας. Βέβαια γνωρίζουμε την δυναμική του Ολυμπιακού, όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα».

Για την κίνηση του προπονητή του να κατεβάσει την Χάποελ με 3 στόπερ: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτό, βοήθησε. Ο προπονητής μας έιχε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο, ήξερε πως θα έπαιζε με σέντρες τον σταματήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό».

Για της ρεβάνς: «Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί, αλλά εμείς εξακολουθούμε να έχουμε καλό προαίσθημα και όνειρο να περάσουμε και με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Για τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Άγιαξ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, παρακολούθησα το ματς και πιστεύω πως μέσα στη τούμπα μπορεί να προκριθεί».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα