Βαν ντεν Μπρομ: «Είμαστε το φαβορί»

Gazzetta team
Βαν ντεν Μπρομ: «Είμαστε το φαβορί»

bet365

Σίγουρος όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση είναι ο τεχνικός της Αλκμααρ κόντρα στον ΠΑΣ κάνοντας λόγο ακόμα και για πορεία!

Προφανώς και δεν είναι κακό να έχεις πίστη στην ομάδα σου. Αλλο αυτό όμως κι άλλο να κάνεις δηλώσεις και να μην... βλέπεις τον αντίπαλο. Γιατί αυτό έκανε ο Βαν ντεν Μπρομ, τεχνικός της Αλκμααρ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά δεν στάθηκε πολύ στο ματς. Τόνισε πως είναι το φαβορί και πως η Αλκμααρ θα κάνει καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία σε σχέση με πέρσι!

«Είμαστε το φαβορί. Εχουμε την ευρωπαϊκή πορεία ως σύλλογος κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα δύο ματς. Κατά την γνώμη μου θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή στην διοργανώση. Τα παιδιά έχουν περισσότερη εμπειρία από πέρσι. Είχαμε καλή παρουσία στα φιλικά και ανυπομονούμε για τις επίσημες υποχρεώσεις», είπε ο τεχνικός της ΑΖ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα