Ανακοίνωσε Καλτσά ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Καλτσά ο Λεβαδειακός

bet365

Την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού χαφ, Νίκου Καλτσά, για τον οποίο είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr, για τα τρία επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός.

Ενίσχυση στα χαφ για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Νίκου Καλτσά, για τον οποίο είχαμε γράψει πρώτοι στο gazzetta.gr. Ο λόγος για τον 27χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος έπαιζε στην Καλλονή τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχει περάσει από ΑΕΚ, Καλλιθέα και Πανιώνιο πριν πάει στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε η ομάδα μας με τον 27χρονο αμυντικό μέσο Νίκο Καλτσά, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ΑΕΚ, Καρδίτσα, Χαϊδάρι, Καλλιθέα ,Πανιώνιο και Καλλονή.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με τα χρώματα του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα