Χαμός στην Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Όγκου (vids)

Χαμός στην Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Όγκου (vids)

Gazzetta team
Χαμός στην Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Όγκου (vids)

bet365

Η συνάντηση του Τζον Όγκου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Λίγες ώρες από τη σέντρα του Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά, η αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα.

Τα πάντα προέρχονται από τον Τζον Όγκου, ο οποίος και ξενύχτισε και φέρεται ότι συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζόρντι Κρόιφ.

Ωστόσο, ο Όγκου ανέβασε ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Είναι καλύτερο να αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν είσαι αποδεκτός, παρά να προσπαθείς σκληρά να κάνεις τον κόσμο να δει την αλήθεια. Αν ο κόσμος δεν εκτιμά την παρουσία σου, τότε κάν’ τον να αποδεχτεί την απουσία σου. Ο χρόνος θα δείξει».

Από την άλλη, η διοίκηση της ομάδας, τα έχει... πάρει με τη συμπεριφορά του παίκτη, ενώ στέκεται και στο ότι η Μακάμπι προσπάθησε να προσεγγίσει έναν παίκτης. Πάντως, από τη Μακάμπι... σήκωσαν το γάντι προτείνοντας στους ανθρώπους της Χάποελ να ασχοληθούν με τον παίκτη τους.

Πάντως, ο παίκτης επέστρεψε με νέο του μήνυμα, γράφοντας:

«Δεν ενοχλούμαι απ’ όσα λένε τα ΜΜΕ. Ονειρεύομαι τη νίκη και η συγκέντρωσή μου είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης, για το Champions League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα