Καλή εμφάνιση και... απόλυτο για Άλκμααρ

Gazzetta team
Καλή εμφάνιση και... απόλυτο για Άλκμααρ

bet365

Η Άλκμααρ επιβλήθηκε με 3-0 της δυνατής Χέρτα, έκλεισε την προετοιμασία μόνο με νίκες και έδειξε πανέτοιμη για τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ.

Πανέτοιμη έδειξε η Άλκμααρ λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ. Οι Ολλανδοί κέρδισαν με 3-0 την Χέρτα, που επίσης παρατάχθηκαν με τους βασικούς, και έκλεισαν μόνο με νίκες τα φιλικά της προετοιμασίας.

Το κακό για την Άλκμααρ στο πρώτο μέρος ήρθε με τον τραυματισμό του Φαν Έιντεν, που πιθανότατα υπέστη κάταγμα στη μύτη και αντικαταστάθηκε μόλις στο 15’, ενώ το καλό στο τέλος. Στο 37’ ο Βέγκχορστ έκανε το 1-0 με κεφαλιά, ενώ στο 41’ ο Χένρικσεν ξανά με κεφαλιά το 2-0. Πρόβλημα στο πρώτο μέρος αντιμετώπισε και ο Ντος Σάντος, που όμως κατάφερε να το βγάλει.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Σταρκ να αποβάλλεται, την Χέρτα να μένει με 10 παίκτες και τη συνέχεια να είναι τυπική διαδικασία. Το τελικό 3-0 έκανε ο Βέγκχορστ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50’.

Άλκμααρ: Ροτσέτ, Λούκασεν, Φλάαρ (46’ Μπάκερ), Φαν Έιντεν (15’ Γιοχάνσον), Χαπς, Χένρικσεν, Φαν Όβερεεμ (63’ Σόιντιενς), Βουίτενς (72’ Ουβετζάν), Τζαχανμπάκς, Βέγκχορστ (72’ Φράιντεϊ), Ντος Σάντος (46’ Γκαρσία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα