Κωστούλας: «Εχουμε πολλά θέματα...»

Gazzetta team
Κωστούλας: «Εχουμε πολλά θέματα...»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού χαρακτήρισε καλή την κλήρωση για τον Παναιτωλικό αλλά στάθηκε στο θέμα της Nova και της διαιτησίας.

Κι όμως. Ο Φώτης Κωστούλας πήρε θέση για την κλήρωση. Την χαρακτήρισε καλή για τον Παναιτωλικό αλλά δεν θα μπορούσε να μη σταθεί και στα θέματα που έχει η Σούπερ Λίγκα για τη νέα σεζόν. Και αυτό της διαιτησίας και αυτό με τη Nova.

«Είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα και όλα πολύ σοβαρά. Με το θέμα της διαιτησίας ελπίζουμε να μπορέσουμε να τα βρούμε με την ΕΠΟ. Έχουμε και το θέμα της NOVA που παραμένει ανοικτό και σήμερα δεν ήρθε στην κλήρωση για να μεταδώσει την κλήρωση. Έχουμε θέματα πολλά, αλλά με την καλή κουβέντα και την καλή συνεννόηση ελπίζουμε ότι θα βρούμε λύσεις», είπε ο ισχυρός άντρας του Παναιτωλικού ο οποίος σχόλιασε και την κλήρωση.

«Μια κλήρωση όπως και οι άλλες. Καλή και βολική για κάποιους και για άλλους πιο δύσκολη. Για εμάς πάντως ήταν καλή. Ναι πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED