Κωστούλας: «Εχουμε πολλά θέματα...»

Gazzetta team
Κωστούλας: «Εχουμε πολλά θέματα...»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού χαρακτήρισε καλή την κλήρωση για τον Παναιτωλικό αλλά στάθηκε στο θέμα της Nova και της διαιτησίας.

Κι όμως. Ο Φώτης Κωστούλας πήρε θέση για την κλήρωση. Την χαρακτήρισε καλή για τον Παναιτωλικό αλλά δεν θα μπορούσε να μη σταθεί και στα θέματα που έχει η Σούπερ Λίγκα για τη νέα σεζόν. Και αυτό της διαιτησίας και αυτό με τη Nova.

«Είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα και όλα πολύ σοβαρά. Με το θέμα της διαιτησίας ελπίζουμε να μπορέσουμε να τα βρούμε με την ΕΠΟ. Έχουμε και το θέμα της NOVA που παραμένει ανοικτό και σήμερα δεν ήρθε στην κλήρωση για να μεταδώσει την κλήρωση. Έχουμε θέματα πολλά, αλλά με την καλή κουβέντα και την καλή συνεννόηση ελπίζουμε ότι θα βρούμε λύσεις», είπε ο ισχυρός άντρας του Παναιτωλικού ο οποίος σχόλιασε και την κλήρωση.

«Μια κλήρωση όπως και οι άλλες. Καλή και βολική για κάποιους και για άλλους πιο δύσκολη. Για εμάς πάντως ήταν καλή. Ναι πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα