Χάκε: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θα περάσει ο Άγιαξ»! (vid)

Χάκε: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θα περάσει ο Άγιαξ»! (vid)

Χάκε: «Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θα περάσει ο Άγιαξ»! (vid)

bet365

Ο Ρενέ Χακέ, προπονητής της Τβέντε, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ, μετά το φιλικό των δυο ομάδων, όμως στο τέλος εξέφρασε πως φαβορί στο ζευγάρι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στους Θεσσαλονικείς, που επικράτησαν με 2-0 στο φιλικό. Ο προπονητής της Τβέντε μίλησε με καλά λόγια για τους «ασπρόμαυρους», όσο και για τον Μπίρσεσβαρ συγκεκριμένα, τον οποίο γνωρίζει απ' τις μέρες του τελευταίου στην Eredivisie και τη Φέγενορντ.

Στο τέλος όμως, όταν ρωτήθηκε για τη «σύγκρουση» του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν δίστασε να εκφράσει την πίστη και την προτίμησή του στον Άγιαξ.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα