Σούπερ και Football League τσεκάρουν Χαλκιαδάκη!

Νίκος Μαρούδας
Σούπερ και Football League τσεκάρουν Χαλκιαδάκη!

bet365

Προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά και της Football League έχει ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, προερχόμενος από μία πολύ καλή χρονιά στη Κύπρο.

Στην Ελλάδα είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από το πέρασμά του στην Κύπρο, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης. Ο νεαρός επιθετικός, μετά από 1,5 χρόνο στην στην ΑΕΖ Ζακακίου με την οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Εθνική Κύπρου, επιστρέφει στην πατρίδα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη για τον Κρητικό επιθετικό υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο τουλάχιστον από αυτές εξετάζονται σοβαρά, ενώ ακόμα τρεις ομάδες της Football League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον. Πλέον ο Χαλκιαδάκης, εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του με στόχο να επιλέξει την καλύτερη από αυτές, με βασική προϋπόθεση να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Ο νεαρός επιθετικός, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 τέρματα και δίνοντας 10 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα