Το «βουνό» από το Νόβισαντ

Το «βουνό» από το Νόβισαντ

Το «βουνό» από το Νόβισαντ

bet365

Το Gazzetta.gr συνάντησε τον Ζέλικο Μπρκιτς και… τρόμαξε από το ύψος του Σέρβου «πορτιέρε», που από την Πέμπτη μπαίνει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το ύψος του φτάνει στα 197 εκατοστά. Το διευκρίνισε κι ο ίδιος στις πρώτες του επαφές και κουβέντες με τους Έλληνες απεσταλμένους. Γιατί, μια κουβέντα για το αν είναι 1.96μ. ή 1.95μ. είχε ξεκινήσει…

Ο Μπρκιτς, πάντως, δεν είναι ο πιο ψηλός τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Χάνει την πρωτιά για ένα πόντο από τον Κώστα Χαλκιά, που έβλεπε τον κόσμο από το 1.98μ. και τον Ρόμπιν Όλσεν, που είχε το ίδιο ακριβώς ύψος με τον Ελληνα πρώην διεθνή τερματοφύλακα του «Δικεφάλου».

Ο Αυστριακός Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που ήρθε το 2014 και κάθισε έξι μήνες, ήταν ένα πόντο (1.96μ.) κοντύτερος των δύο ποδοσφαιριστών, ο Ντάνι Φερνάντες ήταν 1.95μ. και ο σημερινός γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος στα 1.93μ., όσο ήταν και οι Ιτάνζ, Χακόμπο.

Σίγουρα, ο Μπρκιτς είναι πιο ψηλός κι από τους πέντε συνολικά τερματοφύλακες, που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Ο Νίκος Μελίσσας είναι 1.90μ., ο Παναγιώτης Γλύκος 1.89μ., ο Μάρκος Βελλίδης 1.83μ. και ο μικρός, ο Μάριος Σιαμπάνης 1.86μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα