Μπέρτος: «Έκανα πολύ καλή επιλογή με Αστέρα» (vid)

Μπέρτος: «Έκανα πολύ καλή επιλογή με Αστέρα» (vid)

bet365

Για την επιλογή του να φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο επίσημο site των Αρκάδων ο έμπειρος ακραίος μπακ, Μανώλης Μπέρτος.
Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και διάλεξε τον αριθμό 25 για την φανέλα του. Το συμβόλαιό του θα είναι διετές, κάτι που ανακοινώθηκε από τον Αστέρα. Ο Μανώλης Μπέρτος γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1989, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει στο ενεργητικό του 155 συμμετοχές με την Ξάνθη.
Μετά τις υπογραφές και την ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης ο Μπέρτος έκανε την εξής δήλωση στο site του συλλόγου:
Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή επιλογή και ακόμα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα παλιοί μου συμπαίκτες και είχα και εγώ την καλύτερη γνώμη μιας και τόσα χρόνια την έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στον Αστέρα και νομίζω πως είναι το σωστό για την καριέρα μου.
Γνωρίζω πως πρόκειται για μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και ήρθα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου αλλά και για να βοηθήσω όσο μπορώ. Αγωνίζομαι ως αμυντικός (δεξιός μπακ), αλλά μου αρέσει και το επιθετικό κομμάτι και πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
2007-2008 Ξάνθη 2
2008-2009 Ξάνθη 2
2009-2010 Ξάνθη 7 (1)
2010-2011 Ξάνθη 21
2011-2012 Ξάνθη 28
2012-2013 Ξάνθη 20
2013-2014 Ξάνθη 24

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα