Τελευταία ελπίδα της ο… Ζοζούλια!

Τελευταία ελπίδα της ο… Ζοζούλια!

bet365

Ο Ρόμαν Ζοζούλια παραμένει στη Ντνίπρο, με την ελπίδα των οπαδών να ηγηθεί της ύστατης προσπάθειας για την σωτηρία της. Ομως, τα πάντα είναι ανοικτά. Εκτός από το να έρθει στον ΠΑΟΚ…

Στην Ουκρανία θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνηση του Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ. Δεν γνώριζαν ή δεν ρώτησαν…

Γι’ αυτό με το που έγινε γνωστό ότι ο Ουκρανός επιθετικός, αγαπημένος των φιλάθλων της Ντνίπρο, δεν ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όλοι ελπίζουν να είναι μαζί με τον Ρομάν Μπεζούς οι δύο ποδοσφαιριστές, που θα στηρίξουν την τελευταία προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας.

Ο Ζοζούλια δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδια του, ενώ ο Μπεζούς ανέστειλε τη μεταγραφή του στην Τουρκία, περισσότερο για λόγους ασφαλείας.

Η Ντνίπρο θα μεταβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και όλοι ελπίζουν οι δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την αποστολή.

Πάντως, η κατάσταση στην ουκρανική ομάδα, που είναι ένα βήμα πριν από την διάλυση, παραμένει περίπλοκη, με τον Μίρον Μάρκεβιτς να σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση και την αποδοχή πρότασης από την Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα