Άγαλμα του Μέσι στην Αργεντινή (gTV)

Άγαλμα του Μέσι στην Αργεντινή (gTV)

Gazzetta team
Άγαλμα του Μέσι στην Αργεντινή (gTV)

bet365

Στον απόηχο του χαμένου τελικού του Copa America Centenario, στο Μπουένος Άιρες παρουσιάστηκε άγαλμα του Λιονέλ Μέσι, με τους θαύμαστές του να του ζητούν να μην αποσυρθεί απ’ την Εθνική Αργεντινής.

Αμέτρητοι τίτλοι με τη Μπαρτσελόνα, πάμπολλες προσωπικές διακρίσεις, αλλά μόλις ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Αργεντινής, αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Το παράπονο των Αργεντινών για την παρουσία του «Λίο» με την «αλμπισελέστε» γιγαντώθηκε, μετά τον χαμένο τελικό με τη Χιλή για το Copa America Centenario, τον τρίτο συνεχόμενο τα τελευταία χρόνια.

Πάντως ο Οράσιο Ροντρίγκες Λαρέτα, δήμαρχος του Μπουένος Άιρες, εναρμονίζεται με το κλίμα συμπαράστασης στον σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα. Στην παρουσίαση του αγάλματός του το απόγευμα της Τρίτης (28/6), έστειλε «μήνυμα» στους συμπατριώτες του να στηρίξουν τον Μέσι: «Είναι ένας ωραίος τρόπος για να ζητήσουμε απ’ τον Μέσι να μείνει μαζί μας και να μας οδηγήσει στην επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας».

Μετά την ανακοίνωση του 29χρονου Αργεντινού να αποσυρθεί απ’ την Εθνική, στα social media έχει δημιουργηθεί το hashtag «#NoteVayasLio» («Μην φύγεις Λίο»), που του ζητά να ανακαλέσει την απόφαση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα