Εξετάζει και Αρτυματά ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εξετάζει και Αρτυματά ο Παναθηναϊκός

bet365

Την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού μέσου του ΑΠΟΕΛ, Κωστάκη Αρτυματά, εμφανίζεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Τον 23χρονο Κύπριο αμυντικό μέσο, Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη «Goal», ως μία από τις επιλογές που θα μπορούσαν να δώσουν επιπλέον λύσεις στη μεσαία γραμμή ενόψει την νέας σεζόν.

Μάλιστα άνθρωπος των «πρασίνων» τονίζεται πως βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στη Μεγαλόνησο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 8 φορές διεθνή με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου και να συλλέξει περισσότερα στοιχεία για την περίπτωσή του.

Για τον Αρτυματά φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ιταλικές ομάδες, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2017 και σε έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων του με τον ΑΠΟΕΛ, ο παίκτης φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 33 συμμετοχές, καθώς επίσης και 3 ασίστ, αλλά και 1 γκολ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα