Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα!

Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα!

Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog στο gazzetta.gr για τον μεγάλο...νταλκά των Αρειανών

Πάνω από 3-4 χρόνια έχει να μιλήσει ο Αρειανός για ποδόσφαιρο. Για μεταγραφές, προετοιμασία, παίκτες, γήπεδα, φιλικά, κύπελλο, ποδοσφαιράκι, μπάλα, μπαλίτσα.

Τα τελευταία χρόνια αναλωθήκαμε όλοι σε έναν πρωτοφανή μαραθώνιο εσωστρέφειας, νομικών, λογιστικών, οικονομικών, διοικητικών, εξωδιοικητικών, μετοχών, συνελεύσεων, κόντρα συνελεύσεων, ΚΜΑ, Λέσχη, ΑΣ, συμβούλια. Κουράστηκαν όλοι πλέον με εξαίρεση 5-10 που ως μοναδικό λόγο ύπαρξης έχουν ακριβώς τέτοιες καταστάσεις.

Ο κόσμος πλέον θέλει να μιλήσει για ποδόσφαιρο, για το που θα πάει προετοιμασία η ομάδα, με ποιους θα παίξει φιλικά παιχνίδια, ποιο μεγάλο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στο Βικελίδης και φυσικά...μεταγραφές!!!

Ότι δηλαδή συζητάει ο φίλαθλος, ο οπαδός, αυτός που πλέον θα ρωτήσει και πάλι για να πάρει διαρκείας. Από την στιγμή που ο Καρυπίδης (και η αδερφή του Ειρήνη για να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς) κατέθεσαν το 1.2 εκ ευρώ πλέον και ο Αρειανός μπορεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να προετοιμαστεί για την επιστροφή εκεί που πραγματικά ανήκει η ομάδα.

Και πέρα από το πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία και στον θεσμό του κυπέλλου να θυμίσει σε όλους για το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ. Προσοχή όμως. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Απαιτείται οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Στα γραφεία, στο διοικητικό, στο εμπορικό στο ARIS MEGASTORE για να μπορέσει ο Αρειανός και το αρειανάκι του να πάρουν μία φανέλα (είναι σχεδόν βέβαιη η συμφωνία με τη ΝΙΚΕ).

Εφόσον ο Καρυπίδης κινηθεί σωστά και κάνει τα αυτονόητα τότε θα διαπιστώσει την τεράστια στήριξη από τον κόσμο του ΑΡΗ. Αν αναρωτιέται πώς και τι. Ας ρωτήσει την οικογένεια Λάσκαρη που έχοντας μέχρι στιγμής επενδύσει περίπου τα μισά χρήματα από ότι ο ίδιος απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και στήριξης από τον Αρειανό λαό. Αυτό όμως έγινε γιατί ο κόσμος απέκτησε όραμα. Και αλήθεια το έχει μεγάλη ανάγκη αυτό και στο ποδόσφαιρο. Για αυτό ας μιλήσουμε επιτέλους για... μπαλίτσα.

ΥΓ1 Ο Αναστόπουλος είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για το αγωνιστικό, το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Αν θέλει να φύγουν και οι 25 της Γ εθνικής, θα φύγουν και οι 25. Είτε κάποια στιγμή θα λειτουργήσει o ΑΡΗΣ ως ομάδα με αρχή μέση και τέλος και φυσικά κανόνες-όπου οι ρόλοι και το αφεντικό στο αγωνιστικό θα είναι ξεκάθαρα- είτε θα παίξουμε football manager και θα ποστάρουμε στο fb ποιους θέλουμε να κρατήσει ο προπονητής και ποιους όχι. Αν θέλουμε να κάνουμε ομάδα ο Αναστόπουλος σε συνεργασία με την διοίκηση και τους συνεργάτες του, θα φέρει τους παίκτες που θέλει, θα αποδεσμεύσει τους παίκτες που δεν θέλει και ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει μέση...λύση.

ΥΓ2 Η ομάδα μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει σιγά, σιγά και τις ανακοινώσεις. Προετοιμασία, φιλικά και...παίκτες!

ΥΓ3 Ο Καρυπίδης με τον τρόπο που χειρίστηκε την καταβολή των χρημάτων έδειξε ότι ήταν 100% προετοιμασμένος ακόμα και για τις κακοτοπιές, αλλά και το που θα μπορούσε να “κολλήσει” το όλο θέμα με τυπικότητες, που φυσικά υπήρχαν οι...πρόθυμοι να τις δημοσιοποιήσουν για να δημιουργήσουν θέματα και προβλήματα αμφισβήτησης. Είναι ξεκάθαρο ότι οργανωμένα προσπαθούν να τον πλήξουν επικοινωνιακά με διάφορους τρόπους και είναι αποφασισμένος την επόμενη εβδομάδα στην συνέντευξη Τύπου να δημοσιοποιήσει το ποιος και το γιατί. Καλό θα ήταν όμως να το κάνει και ονομαστικά εφόσον έχει και τις σχετικές αποδείξεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!