Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς!

Θοδωρής Βασίλης
Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς!

bet365

Ο Σταύρος Τσουκαλάς δεν αναχώρησε με την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι αφού συμφώνησε σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταύρος Τσουκαλάς με τους Αρκάδες να κάνουν χρήση της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του και να τον αποκτούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr στο συμβόλαιο του Τσουκαλά υπήρχε ρήτρα που έφτανε τις 150.000 ευρώ με την οποία θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μάκης Χάβος, γνωρίζει προσωπικά τον Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ, και είχε ζητήσει την απόκτησή του. Έτσι, οι Αρκάδες κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και αφού κατέβαλαν την ρήτρα του τον έκαναν δικό τους.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Μάλιστα, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε αστραπιαία με τον παίκτη να μην αναχωρεί με την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι όπου από την Παρασκευή βρίσκονται οι Ηπειρώτες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τσουκαλάς βρίσκεται ήδη στην Τρίπολη όπου και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr θα είναι τριετές.

Την είδηση της μεταγραφής γνωστοποίησαν οι Ηπειρώτες με επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα