Σιγουριά στην Εσπανιόλ για Ρομπέρτο και... Βιλένα

Δημήτρης Τομαράς
Σιγουριά στην Εσπανιόλ για Ρομπέρτο και... Βιλένα

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εσπανιόλ, Ραμόν Ρόμπερτ, εξέφρασε την βεβαιότητά του για το deal με Ρομπέρτο αλλά και Τόνι Βιλένα.

Ο CEO των Ισπανών τέθηκε στην διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις. Για το θέμα Ρομπέρτο (για τον οποίο γίνεται λόγος για τριετές συμβόλαιο στην Εσπανιόλ που θα δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ) ο Ρόμπερτ τόνισε πως «όπως ενημερωθήκαμε και καταλάβαμε και από τις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού ο Ρομπέρτο θα κλείσει».

Αναφορικά με τον Τόνι Βιλένα ο παράγοντας της Εσπανιόλ δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του και ότι ο Ολλανδός χαρισματικός μέσος είναι σαν να έχει ήδη κλείσει. Μίλησε και για διάφορα άλλα θέματα αλλά και για επιμέρους περιπτώσεις που απασχολούν την Εσπανιόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα