Κοινή απόφαση Αλαφούζου - Στραματσόνι για Κονέ!

Gazzetta team
Κοινή απόφαση Αλαφούζου - Στραματσόνι για Κονέ!

bet365

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή είναι πλέον ο Παναγιώτης Κονέ, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι την Τετάρτη.

Ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή είναι εδώ και καιρό ο Παναγιώτης Κονέ. Από την Τετάρτη όμως είναι ο πρώτος στόχος γι' αυτή! Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με την «Sport Day» στη συνάντηση που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι με τους δύο άνδρες να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Έλληνας άσος είναι απαραίτητος για την ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός, έχει επικοινωνήσει με τον Κονέ και φαίνεται να τον έχει πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Στα συν του «τριφυλλιού», η επιθυμία του διεθνή χαφ να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα είναι απαραίτητος, ώστε να ξεχάσει την περασμένη άσχημη σεζόν του στην Ουντινέζε. Το μόνο εμπόδιο είναι οι Ιταλοί, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο φαίνονται διατεθειμένοι να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του Κονέ (περίπου 800.000 ευρώ), με το υπόλοιπο μισό να καλύπτεται από τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα