Δανεικός στην Μαλίν ο Κολοβός (pic)

Δανεικός στην Μαλίν ο Κολοβός (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Δανεικός στην Μαλίν ο Κολοβός (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός έκλεισε αργά το βράδυ της Τετάρτης με ετήσιο δανεισμό με οψιόν αγοράς στην ομάδα της Μαλίν, όπως αναμενόταν να συμβεί.

Στην Μαλίν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κολοβός. Όπως σας είχαμε αναφέρει καιρό τώρα το Βέλγιο ήταν ο επικρατέστερος προορισμός του. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μεταφέρει πως ήταν μεταξύ Μαλίν και Σαρλερουά. Ο ερυθρόλευκος εξτρέμ ταξίδεψε και την Τετάρτη στην εν λόγω χώρα.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν τα βρήκε με την Μαλίν για δανεισμό ενός χρόνου από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς. Ο παίκτης επρόκειτο να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες πριν το deal του δανεισμού. Στην Gallery δείτε την φωτό που ανέβασε ο ατζέντης Πασχάλης Τουντούρης από τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα