Η προπόνηση της Ισπανίας και η ερώτηση για τον Πικέ (gTV)

Η προπόνηση της Ισπανίας και η ερώτηση για τον Πικέ (gTV)

Gazzetta team
Η προπόνηση της Ισπανίας και η ερώτηση για τον Πικέ (gTV)

bet365

Οι «φούριας ρόχας» ετοιμάζονται για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τουρκία. Δείτε πλάνα απ’ την προπόνηση της Τρίτης, καθώς και δηλώσεις του Νολίτο.

Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πήρε, έστω και δύσκολα, τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Τσεχία, στην πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του EURO.

Πλέον, η πρωταθλήτρια Ευρώπης ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα με την Τουρκία του Φατίχ Τερίμ (17/7, 22.00), στη Νίκαια, με το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει.

Οι Ισπανοί προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα την Τρίτη (14/6), ενώ στη συνέντευξη Τύπου ξεχώρισε η ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Νολίτο για τον Ζεράρ Πικέ, που σκόραρε μεν το νικητήριο γκολ απέναντι στην Τσεχία, όμως για άλλη μια φορά αντιμετώπισε αποδοκιμασίες από μερίδα Ισπανών φιλάθλων, για τις αναφορές του στο παρελθόν στο ανοικτό ζήτημα της Καταλονίας και της σχέσης της με το ισπανικό κράτος.

Δείτε πλάνα της προπόνησης και την απάντηση του Νολίτο για το «θέμα» -Πικέ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα