Oυρουγουάη-Τζαμάικα 3-0 (gTV)

Gazzetta team
Oυρουγουάη-Τζαμάικα 3-0 (gTV)

bet365

Παρότι είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, η Ουρουγουάη αποχαιρέτησε το Copa America των ΗΠΑ με νίκη γοήτρου, επικρατώντας με 3-0 της Τζαμάικας.

Ουρουγουάη και Τζαμάικα έδωσαν την τελευταία τους μάχη στο «επετειακό» Copa America των ΗΠΑ έχοντας μείνει ήδη εκτός συνέχειας, με τη «σελέστε» να ξεσπά με «τριάρα».

Το συγκρότημα του Όσκαρ Ταμπάρεζ ήθελε τη νίκη για το γόητρο και ξεκίνησε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, με τον Καβάνι να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18', καθώς ο Μπλέι απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθειά του. Το σκορ άνοιξε τρία λεπτά αργότερα, με τον Αμπέλ Ερνάντες να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Λοντέιρο και τη λήξη του πρώτου μέρους να βρίσκει το σκορ στο 1-0.

Στην επανέναρξη η Ουρουγουάη δεν κατέβασε το ρυθμό της και συνέχισε να πιέζει για περισσότερα γκολ, με το 2-0 να έρχεται από αυτογκόλ του Γουάτσον και το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται από τον Καρούχο στο 89, αφού πρώτα ο Καβάνι είχε σπαταλήσει μοναδική ευκαιρία.

Μάλιστα με το τελευταίο της τέρμα η Ουρουγουάη έφτασε τα 2.500 στα 100 χρόνια της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει το 1916 το πρώτο γκολ στον θεσμό του Copa America. Από την άλλη η Τζαμάικα αποχαιρέτησε τις ΗΠΑ δίχως βαθμούς και με 0 γκολ στο ενεργητικό της.

Γ' Όμιλος (Βαθμολογία)

1. Μεξικό 7 6-2
2. Βενεζουέλα 7 3-1
3. Ουρουγουάη 3 4-4
4. Τζαμάικα 0 0-7

 

Τελευταία Νέα