Nέα παράμετρος για Ιμπάρμο

Gazzetta team
Nέα παράμετρος για Ιμπάρμο

bet365

Ένα νέο δεδομένο μπορεί να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση του Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό εμφανίζεται, μιας και η Κάλιαρι χρειάζεται να ελευθερώσει μία θέση ξένου, προκειμένου να αποκτήσει τον Νταβίντ Πιζάρο.

Η Κάλιαρι εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του 37χρονου Νταβίντ Πιζάρο και η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού κάνει δικό του τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια και με δεδομένο πως ο Χιλιανός μέσος που επιθυμεί η ομάδα της Σαρδηνίας πιάνει θέση ξένου, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποτελεί το πρώτο όνομα στη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση από τον ιταλικό σύλλογο, γεγονός που μπορεί να δώσει θετική τροπή στις διαπραγματεύσεις με το «Τριφύλλι».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Goal», ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να έχει και νέα επαφή με τον ιταλικό σύλλογο, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις, έχοντας ως σύμμαχό του τις καλές σχέσεις και την φιλία ετών που διατηρεί με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, αλλά και την διάθεση της ομάδας του να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Κολομβιανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα