ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα 4-0

ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα 4-0

bet365

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν της Κόστα Ρίκα με 4-0 και να πάρουν την πρώτη νίκη στο Κόπα Αμερικα

Με σκόρερ τον Ντέμπσεϊ μόλις στο 9’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γουντ, οι Αμερικανοί έβαλαν τις βάσεις για ένα άνετο βράδυ απέναντι στους αντιπάλους τους, που δεν έβρισκαν τον τρόπο εξαρχής να γίνουν απειλητικοί. Ο Τζόουνς έκανε το 2-0 στο 37’, ενώ με τον Γουντ να κάνει το 3-0 στο 42’, ήδη απ’ το ημίχρονο είχε κριθεί η τύχη του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, πλην της ευστοχίας των ΗΠΑ, που συνέχισαν να παράγουν φάσεις. Τελικά στο 87’ ο Ζούσι «έγραψε» το τελικό σκορ.

Πλέον η ομάδα του Κλίνσμαν μετρά 3 βαθμούς μετά από δυο αγώνες, περιμένοντας τον αγώνα ανάμεσα σε Κολομβία και Παραγουάη τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6, 5.30), ώστε να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση ή αν οι «cafeteros» θα κάνουν το 2Χ2 στον όμιλο.

Οι ενδεκάδες:

ΗΠΑ: Γκουζάν, Μπρουκς, Γιέντλιν, Κάμερον, Μπεντόγια, Τζόουνς, Μπράντλεϊ, Τζόνσον, Γουντ, Ζαρντς, Ντέμπσεϊ (Μπέκερμαν, Ζούσι, Βοντολόφσκι)

Κόστα Ρίκα: Πέμπερτον, Ματαρίτα, Ντουάρτε, Ακόστα, Κάλβο, Γκαμπόα, Μπόρχες, Μπολάνιος, Κάμπελ, Ουρένια, Ρουίς (Σαλβατιέρα, Αζοφέιφα)

Δείτε τα γκολ:

 

Τελευταία Νέα