Παίρνουν και ... κομμωτή στο Euro οι Ουαλοί!

Παίρνουν και ... κομμωτή στο Euro οι Ουαλοί!

Κώστας Ζάλιαρης
Παίρνουν και ... κομμωτή στο Euro οι Ουαλοί!

bet365

Η συμμετοχή στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση από το 1958, κάνει τους Ουαλούς να ταξιδεύουν στη Γαλλία με ... όλα τα απαραίτητα. Μέχρι και κομμωτή προσέλαβαν για να βρίσκεται μαζί τους!

Ο Κρις Κόουλμαν ήθελε το καλύτερο δυνατό για την διαμονή των παικτών του και του προσωπικού της εθνικής ομάδας της Ουαλίας στην... πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για φέτος και οι εγκαταστάσεις που επιλέχθηκαν, το ξενοδοχείο, το γήπεδο για τις προπονήσεις αλλά και η... φροντίδα της κώμης του κάθε ποδοσφαιριστή, προκαλούν θαυμασμό.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο (που προς το παρόν το κόστος έχει ξεπεράσει το 1 εκατ.ευρώ για διαμονή μέχρι και τη φάση των «16») η διανυκτέρευση φτάνει στα 200 ευρώ.

Οι χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι για τους Ουαλούς, όπως η αίθουσα με τα social media και τα μηνύματα των οπαδών, οι χώροι εστίασης θα «ντυθούν» με σημαίες και πανό, τα δωμάτια θα έχουν πόστερ του κάθε ποδοσφαιριστή για να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, βρετανική, καλωδιακή τηλεόραση για να παρακολουθούν όλοι τα παιχνίδια με αγγλική περιγραφή και το μαζί με την αποστολή θα βρίσκεται και κομμωτής!

 

EURO Τελευταία Νέα