Μια... αγκαλιά!

Μια... αγκαλιά!

Μια... αγκαλιά!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης αναμένει τις εξελίξεις στον Άρη και γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για όσους παίζουν με τη νοημοσύνη μας.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ως προς το τι περιμένουμε. Μετά τις διαδικασίες της ΓΣ του ΑΣ για το νέο μετοχικό κεφάλαιο και ΠΑΕ, πλέον υπάρχει η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο και φυσικά το 1.2 εκ ευρώ, που πρέπει να βάλει ο κ. Καρυπίδης, όπως έχει υποσχεθεί.

Η ομάδα φυσικά πρέπει παράλληλα να κινείται για τα θέματά της (μεταγραφικά, προετοιμασία, αποδεσμεύσεις κτλ πέρα από τα διαδικαστικά για ΕΕΑ, ΓΕΜΗ κτλ), αλλά η ουσία είναι στο αν θα φανεί συνεπής ο κ. Καρυπίδης και καταθέσει το 1.2 εκ ευρώ.

Στο μπάσκετ οφείλουμε να περιμένουμε την εξέλιξη με τον Δημήτρη Πρίφτη. Η πλευρά Λάσκαρη ήταν σίγουρη ότι ο προπονητής θα συνεχίσει. Προφανώς η Μπάνβιτ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Σε κάθε περίπτωση όμως οι εξελίξεις θα τρέξουν αφού ο Πρίφτης δώσει την τελική του απάντηση στο Νίκο Λάσκαρη το απόγευμα του Σαββάτου.

Είναι κομβικό σημείο το θέμα του προπονητή καθώς υπό διαφορετικές συνθήκες θα κινηθεί ο ΑΡΗΣ με Πρίφτη και με άλλες με τον όποιο άλλο προπονητή (ο Λάσκαρης δεν έχει μιλήσει με κανένα, αν και το όνομα του Γιαννάκη παίζει στα δημοσιογραφικά γραφεία).

Με αυτά τα δεδομένα θα κάνω μία μικρή αναφορά για τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους στρατευμένους από την μία και την άλλη πλευρά. Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα η κατάσταση. Αυτοί που επί σειρά ετών έβριζαν τον Θωμά, τον Βασίλη και τον Αχιλλέα τώρα φιλιούνται και αγκαλιάζονται με όλα τα “φυντάνια”. Την ίδια στιγμή αυτοί που φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν με όλο τον καλό τον κόσμο, τώρα βρίζουν τα νέα...αμόρε γιατί λέει κάνουν παρέα με τους ανθρώπους που πριν χρόνια ήταν δικοί τους κολλητοί!!!

Οι κολλητοί του Βασίλη που επί σειρά ετών διαφέντευαν το ποδόσφαιρο μεχρί να αντικατασταθούν από τους τωρινούς που και αυτοί παραγοντικά είναι γνήσια τέκνα του πρώην μετόχου του συμπολίτη, μιλάνε για εξυγίανση από το σύστημα το οποίο τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσαν μαζί με αυτούς που κατηγορούσαν ότι τους έφαγαν!

Και τώρα παρέα με αυτούς πάνε να φάνε τους νυν που τους..πρόδωσαν και συνέχισαν μόνοι τους το παιχνίδι! Είναι να τρελαίνεσαι! Οι ίδιοι και ίδιοι άνθρωποι αλλάζουν πλευρές, παρατάξεις με ένα και μοναδικό στόχο. Μα φυσικά το καλό του ποδοσφαίρου, την εξυγίανση και το 50-50. Τι άλλο νομίζατε δηλαδή; Όλοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί! Όλοι μια αγκαλιά!

ΥΓ1 Ο Οκάρο Γουάιτ στο summer league των Ορλάντο (όχι του Ντάλας). Ο παίκτης θέλει ΝΒΑ και κάνει το παν για αυτό, όπως ακριβώς σας είχαμε σημειώσει. Ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα, ούτε κίτρινα μυθεύματα...

ΥΓ2 Ο Καρυπίδης έχει πληρώσει μέχρι τώρα 1 εκ ευρώ τσεκαρισμένα για τον ΑΡΗ της Γ εθνικής. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας έχει δεσμευτεί να πληρώσει τον τελευταίο μισθό των παικτών-προπονητών. Για να κλείσουν οι φετινές υποχρεώσεις και να πάμε παρακάτω.

ΥΓ3 Εκπληκτικό αυτό που γίνεται με την ΕΕΑ και το...σπεκουλάρισμα συγκεκριμένων μελών της που πληροφορούμαι ότι είναι πολύ πιθανόν να κατέλθουν στις επόμενες εκλογές με κόμμα των άκρων. Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία για αυτούς που πρώτα πέταξαν τον ΑΡΗ στην θάλασσα με τους καρχαρίες και επειδή στην συνέχεια του έριξαν ένα σωσίβιο, θα πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ...

ΥΓ4 Όσοι παρακολουθείτε το blog, αλλά και γενικότερα την αρθρογραφία στο www.allaboutaris.com θα γνωρίζετε προφανώς ότι δεν με ενδιαφέρει ποτέ αν θα μείνει ή αν θα φύγει ένας παίκτης ή ένας προπονητής. Άποψη φυσικά και έχω, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είμαι κοινωνός του “Πρέπει να μείνει ο τάδε ή ο δείνα”. Ο ΑΡΗΣ μένει, όχι πρόσωπα. Και μην το συνδυάσατε με τον Πρίφτη αυτό, αν και η άποψή μου ισχύει και για την δική του περίπτωση. Θεωρώ ότι θα ήταν καλό για τον ΑΡΗ να μείνει, αλλά αν πάρει την απόφαση να φύγει, πολύ απλά ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Ίσως να πάει καλύτερα, ίσως να πάει χειρότερα. Αλλά πάντα ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι περαστικοί και εξαρτάται από τους ίδιους αν θα μείνουν και σε ένα κομμάτι της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!