Ολυμπιακός: Αγάπη διαρκείας που δεν... σταματά! (pics & vids)

Ολυμπιακός: Αγάπη διαρκείας που δεν... σταματά! (pics & vids)

Ολυμπιακός: Αγάπη διαρκείας που δεν... σταματά! (pics & vids)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα έχουν τιμές από 100 έως 170 ευρώ και παράλληλα την ανανέωση των συμβολαίων των Φορτούνη - Μπουχαλάκη.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) η παρουσίαση των νέων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το σύνθημα «μη σταματάς» να κυριαρχεί στη φετινή καμπάνια.

Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές, καθώς αμφότεροι άκουσαν από τον Γιάννη Βρέντζο να ανακοινώνει ότι μένουν στον Ολυμπιακό μέχρι το 2020. Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Οι τιμές για 15.000 εισιτήρια θα έχουν τιμές από 100 έως 170 ευρώ και η διάθεσή τους θα

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος ξεκίνησε τις δηλώσεις του ανακοινώνοντας την ανανέωση των συμβολαίων των Φορτούνη - Μπουχαλάκη μέχρι το 2020.

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω. Κάθε χρονιά η παρουσίαση των διαρκείας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για εμάς και τον κόσμο. Σηματοδοτεί την έναρξη μίας καινούριας αγωνιστικής περιόδου. Μία περίοδο που τα όνειρα και οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες. Και έτσι προκύπτει και το σύνθημα "Μην σταματάς". Σύνθημα από τα χείλη των φιλάθλων που θέλουν και τη νέα σεζόν νέα ρεκόρ. Είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσει και φέτος αυτήν την προσπάθεια. Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου. Πρέπει να ενισχύεται η φλόγα και η προσπάθεια για ακόμα πιο μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δίπλα μου δύο νεαρούς παίκτες μας αλλά πολύ σημαντικούς. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανακοινώνω πως και οι δύο επέκτειναν την συμφωνία τους σήμερα μέχρι το 2020. Σηματοδοτούν το παρόν και το μέλλον μας. Εάν συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πρέπει θα αποτελέσουν την βάση για το χτίσιμο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενοι διότι θα αποτελέσουν και τη βάση της νέας Εθνικής. Όσον αφορά στα διαρκείας ο Ολυμπιακός προχώρησε από πέρυσι σε πολύ σημαντικές μειώσεις. Είναι ελκυστικά πλέον. Οδηγηθήκαμε από τα δεδομένα. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε την ίδια πολιτική. Καμία αύξηση στα διαρκείας.

Να εξασφαλίζει την πρόσβαση στο γήπεδο. Και να πω κάτι που παρατηρήσαμε πέρυσι. Για κάποιους από τους φιλάθλους και κατόχους των διαρκείας αυτό δεν συνοδεύτηκε από τακτική παρουσία. Δεν είναι καλό γιατί δεν μπορείς να δεσμεύσεις έτσι μία θέση. Προβληματιστήκαμε, σκεφτήκαμε αύξηση τιμών αλλά τελικά δεν το κάναμε. Από εδώ και πέρα η πολιτική και οι παροχές θα συνδυάζονται με την συχνή παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Να περάσω τον λόγο στους παίκτες. Να τους συγχαρώ και να τους πω ότι η ευθύνη τους είναι ακόμα πιο μεγάλη. Να στηριχθεί σε νεαρά παιδιά και Έλληνες η ομάδα.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το φετινό καλοκαίρι. Αντιμετωπίζουμε μία νέα πραγματικότητα διότι ξεκινάμε υποχρεώσεις έναν μήνα πιο νωρίς. Έχουμε 4 σημαντικά παιχνίδια. Το καλό πως με την προσθήκη του Φιγκέιρας η ομάδα είναι πλήρης. Δουλεύουμε σε συνεργασία με τον κ. Σίλβα για να μεγαλώσουμε την ποιότητά μας. Τα καλοκαίρια με Ευρωπαϊκό και Μουντιάλ το παζάρι ξεκινάει πιο μετά. Δεν είναι εύκολο να ολοκληρώσει ότι θέλεις νωρίτερα. Δουλεύουμε και είμαστε αισιόδοξοι πως στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου θα είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό και θα παρουσιαστεί έτοιμη για την Ευρώπη».

Με τη σειρά του, ο Κώστας Φορτούνης είπε με τη σειρά του:

«Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και να συνεχίσουμε να κατακτάμε τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος στην υπογραφή που έβαλα και εύχομαι νταμπλ του χρόνου» και συμπλήρωσε:

«Αυτό είναι στο παρελθόν. Κοιτάμε μία άλλη χρονιά. Σίγουρα πετύχαμε πολλά πράγματα. Εγώ ήθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός ήθελε το ίδιο. Όλα καλά».

Τη σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που τόνισε:

«Να ευχαριστήσω και εγώ τον Ολυμπιακό. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω για μία πιο καλή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να καλέσω τον κόσμο να μας ενισχύσει τη νέα σεζόν», για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας:

«Σίγουρα δεν στάθηκα πολύ τυχερός φέτος. Κοιτάμε την επόμενη χρονιά όπως είπε ο Κώστας. Πάει πέρασε αυτό. Σε πείσμα για όσα έγιναν πέρυσι και για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θέλω να πάω καλά». Δείτε ΕΔΩ όλο το σχετικό πρόγραμμα με τα διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα