Επένδυσε και βγάλε λεφτά μέσω ακαδημιών!

Αντώνης Σαούλης
Επένδυσε και βγάλε λεφτά μέσω ακαδημιών!

bet365

Εναν καινοτόμο τρόπο βρήκε η Kickrs.net με τον οποίο μπορείς ν' αγοράσεις ποσοστό της ακαδημίας της Αντμίρα και να βγάλεις το κέρδος που σου αναλογεί!

Τέτοιο καιρό την προηγούμενη χρονιά η Kickrs.net εμφανιζόταν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με μία πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα καινοτόμα ιδέα! Ποια ήταν αυτή; Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε ν' αγοράσει δικαιώματα ενός ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη τους επιχείρηση ήταν ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος! Οποιος ήθελε μπορούσε να βάλει τα χρήματά του στον παίκτη (όποιο ποσό ήθελε ο ίδιος) και όταν ο συγκεκριμένος παίκτης πωληθεί τότε θα έπαιρνε το ποσοστό που του αναλογούσε!

Η δεύτερη επιχείρηση της Kickrs.net κάνει ένα βήμα παραπάνω. Από τις 15 Μαϊου τρέχει μια νέα εκστρατεία. Οπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας «το KICKRS.NET ξεκίνησε μια ποδοσφαιρική εκστρατεία πλήθος-χρηματοδότης με την παραδοσιακή αυστριακή ομάδα FC Admira Wacker Modling για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της ακαδημίας. Το σχέδιο της εκστρατείας πλήθος-χρηματοδότησης αποτελείται από τους οπαδούς ώστε να επενδύσουν-χρηματοδοτήσουν με ένα τριετές δάνειο την Admira. Σε ανταπόδοση οι οπαδοί θα λάβουν ένα κουπόνι 2% και μπόνους πληρωμής (μέχρι το ποσοστό 5,22% σε ετήσια απόδοση) αν επιτευχθεί συγκεκριμένος στόχος. Το όριο χρηματοδότησης των 20.000 ευρώ επιτεύχθηκε μέσα σε μια ώρα».



Εάν μπει κανείς στο σάιτ της καμπάνιας θα διαπιστώσει ότι έχουν πετύχει στόχους που φτάνουν το 238%! Εχουν συγκεντρωθεί δηλαδή funds ύψους 45.000 ευρώ (και κάθε ώρα που περνάει το ποσό αυξάνεται). Ο μεγάλος στόχος είναι να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ ο οποίος μάλλον θα επιτευχθεί εάν σκεφτεί κανείς πως η καμπάνια θα τρέχει για ακόμα 28 μέρες.

«Η συνεργασία ακολουθεί το τελευταίο επιτυχώς ολοκληρωμένο πρότζεκτ της KICKRS.NET με την εκστρατεία που οδήγησε ένα βελγικό σύλλογο πρώτης κατηγορίας. Περισσότερα από € 230.000 τέθηκαν μέσω ιδίων κεφαλαίων και επενδύθηκαν στην χρηματοδότηση κορυφαίων ταλέντων.», συνέχιζε το δελτίο Τύπου της εταιρίας.



Τι γίνεται ουσιαστικά σε αυτό το εγχείρημα; Κάθε φίλαθλος μπορεί να επενδύσει όσα χρήματα αυτός επιθυμεί σε έναν παίκτη από την ακαδημία και αν αυτός πάρει μεταγραφή μέσα στα επόμενα τρία χρόνια τότε θα λάβει ένα μπόνους ανάλογο της επένδυσης που είχε κάνει. Ο κάθε φίλαθλος «δανείζει» στην Admira όσα χρήματα επιθυμεί και περιμένει να δει τι θα γίνει με την επένδυση του στην διάρκεια των τριών χρόνων.

 

Τελευταία Νέα