«Πρόταση Ολυμπιακού σε Μεχμέτ Τοπάλ»

Θοδωρής Βασίλης
«Πρόταση Ολυμπιακού σε Μεχμέτ Τοπάλ»

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έχει μπει ο 30χρονος άσος της Φενέρμπαχτσε, Μεχμέτ Τοπάλ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον διεθνή Τούρκο μεσοαμυντικό Μεχμέτ Τοπάλ. Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ fotospor οι «ερυθρόλευκοι» μέσω του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Γρηγόρη Γεωργάτου, επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Τοπάλ, Αλτιπαρμάκ Μπατούρ και του κατέθεσαν πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Τοπάλ αποτελεί βασικό στέλεχος της Φενέρμπαχτσε και μένει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα (λήγει το συμβόλαιό του). Τηνν φετινή σεζόν είχε 53 συμμετοχές και βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για το Euro της Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα