Ο Σαββίδης ανακοίνωσε την παραμονή του Ίβιτς (vid)

Ο Σαββίδης ανακοίνωσε την παραμονή του Ίβιτς (vid)

Ο Σαββίδης ανακοίνωσε την παραμονή του Ίβιτς (vid)

bet365

Σε ζωντανή μετάδοση ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Βλάνταν Ίβιτς, αφού τον ευχαρίστησε, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ! Τι είπε ο ηγέτης του Δικεφάλου για τη... νέα εποχή!

Σε μια στιγμή που δεν συνηθίζεται και σε... πανελλήνια μετάδοση, ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ κι αφού είχε στο πλευρό του τον Βλάνταν Ίβιτς, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο Σέρβος προπονητής! Το αφεντικό του Δικεφάλου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του προς τον Ίβιτς και το έδειξε αγκαλιάζοντάς τον και λέγοντας πως «ο ίδιος όρισε την μοίρα του»!

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη σεζόν. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ στην εορταστική μας χρονιά. Να συγχαρώ όλους, τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και την πήραμε με την αξία μας.

Ήταν μία σεζόν με πολλές διακυμάνσεις, προφανώς ο Θεός με αυτόν τον τρόπο μας οδηγεί. Από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι τη χαρά αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, ξεκινήσαμε από το απόλυτο μηδέν και φτάσαμε μέχρι την πρώτη θέση χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι.

Θέλω να πω δημόσια μπροστά σε όλους ευχαριστώ στον Βλάνταν, αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Να τον συγχαρώ σαν πρώτο και κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι ''εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου'' και ο ίδιος το κατάφερε αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο παίκτης του ΠΑΟΚ, ο άνθρωπος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, δούλεψε πάρα πολύ καλά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει με επιτυχία να ολοκληρώσει τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ μεγάλη επιτυχία τα επόμενα χρόνια ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ», είπε ο μεγαλομέτοχος το «Δικεφάλου» στην κάμερα της Nova.

Ίβιτς: «Οι παίκτες έκαναν την δουλειά»

Από την μεριά του, ο Ίβιτς ευχαρίστησε τον Σαββίδη και τους παίκτες του τονίζοντας πως ουσιαστικά αυτοί έκαναν τη δουλειά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση στα πλέι οφ. «Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη για τα καλά του λόγια και τους παίκτες για την προσπάθεια.

Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε από το μηδέν στα πλέι οφ και αυτοί ουσιαστικά έκαναν την δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα δώσουν το 100% στο μέλλον για να δώσουν χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα