«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΟΦΗ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα»

«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΟΦΗ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα»

Gazzetta team
«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΟΦΗ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα»

bet365

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την προσέλευση των μικρών φίλων της ομάδας στην εκδήλωση της απονομής του πρωταθλήματος, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα των ανθρώπων του ΟΦΗ, για την επιτυχία που γνώρισε η τελετή απονομής, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

«Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία» λένε οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ενώ το μήνυμα που έστειλαν τα εκατοντάδες παιδιά, τα οποία πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ, φωτογραφήθηκαν με το Κύπελλο και τους παίκτες του ΟΦΗ, ήταν πραγματικά πολύ ισχυρό.

«Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ΟΦΗ. Είναι οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, η οποία ευχαριστεί τους 3 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την πολύ ζέστη, παραβρέθηκαν στην τελετή της απονομής.

«Ισχυρό μήνυμα»

« Ο σκοπός της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, όχι μόνο πέτυχε απόλυτα, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό το συγκινητικό μήνυμα που μας έστειλαν οι μικροί φίλοι του ΟΦΗ, η αγάπη και το πάθος τους για τον ΟΦΗ, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να το διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού για το μέλλον. Ο ΟΦΗ έχει παρόν και μέλλον» προσθέτει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Το «ευχαριστώ» της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ

Η Διοικούσα επιτροπή με ανακοίνωση της, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την VODAFONE που ήταν ο κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης.

Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, του Βασίλη Ζηδιανάκη, που πρόσφερε απλόχερα τα αναψυκτικά του, για να δροσίσει το κοινό.

Αλλά και τα Ζαχαροπλαστεία ΠΛΑΤΑΚΗΣ για τα γλυκά που μοιράστηκαν στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Ακόμη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την μπουτίκ του ΟΦΗ, για τα μπλουζάκια, που μοιράστηκαν στα παιδιά, με το σύνθημα ΟΦΗ....Ερχόμαστε, που είναι το κεντρικό σύνθημα της επιστροφής του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και τους προπονητές, για την παρουσία των μικρών αθλητών του ΟΦΗ, απο τις υποδομές, που βοήθησαν στο τελετουργικό της εκδήλωσης.

Ευχαριστεί ακόμη την ΕΠΣΗρακλείου και το Νίκο Τζώρτζογλου, για την συμπαράσταση στον ΟΦΗ.

Τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κ. Μιχάλη Τζανόπουλο, που βρέθηκε στο Ηράκλειο και απένειμε το Κύπελλο του πρωταθλητή στον ΟΦΗ.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί όλους τους χορηγούς, που στήριξαν το φετινό εγχείρημα του ΟΦΗ και τους θέλει κοντά της και τη νέα χρονιά.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την διαφημιστική «Μεταξαράκη» για την συμβολή της στην οργάνωση της εκδήλωσης και τη συνεργασία στη φετινή χρονιά. Αλλά και τον μουσικό παραγωγό Γιώργο Μαυράκη για τα ηχητικά της τελετής.

Τέλος, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί τη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ και τον δικηγόρο Μανόλη Φωτάκη, το ιατρικό τιμ της ομάδας, το υπαλληλικό προσωπικό. Ολοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία.

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ καταλήγει:

«Καλό καλοκαίρι και του χρόνου τέτοια εποχή με μια μεγαλύτερη φιέστα να πανηγυρίσουμε την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα