Κιάσσος: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου» (gTV)

Κιάσσος: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου» (gTV)

Κιάσσος: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου» (gTV)

bet365

Ο Κώστας Κιάσσος ανοίγει το σπίτι και την καρδιά του στην κάμερα του gTV και εξηγεί πώς έφτασε ο ΟΦΗ στην άνοδο στη Football League.

Υπάρχουν στιγμές που όσες φορές και να κοιτάξεις την ταυτότητα ενός παίκτη, δεν πιστεύεις με τίποτα πως είναι στην ηλικία που γράφει. Και δεν το πιστεύεις γιατί στο γήπεδο βλέπεις έναν παίκτη με καρδιά, αλλά κυρίως με δυνάμεις έφηβου που δεν σταματά να τρέχει και να τα δίνει όλα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές αυτούς είναι ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος στα 41 του όχι απλά περνάει μια δεύτερη νιότη, αλλά δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει και να προσφέρει όσα προσέφερε φέτος στον ΟΦΗ. Ο έμπειρος παίκτης ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Νίκου Νιόπλια και η επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα, συνέβαλε τα μέγιστα στο να υπάρξει αυτή η ξέφρενη πορεία στον δεύτερο γύρο και να έρθει η άνοδος των Κρητικών.

Ο πολύπειρος παίκτης βοήθησε τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια και στο τέλος πανηγύρισε με την ψυχή του το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί, αφού πρώτα σε όλο το ματς με τον Φωστήρα είχε ανέβει δεκάδες φορές την δεξιά πλευρά και δεν είχε χάσει ούτε μισή... μάχη από τους αντιπάλους του.

Γι' αυτό και όταν μίλησε στην κάμερα του gTV για την επιστροφή του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται. Και πως να μην το κάνει άλλωστε, όταν κανείς από όσους τον βλέπουν να αγωνίζεται δεν πιστεύει πως έχει φτάσει τα 40.

Ο Κιάσσος μας άνοιξε το σπίτι του και μας μίλησε για όλα. Για την φετινή χρονιά, την μεγάλη του αγάπη τον ΟΦΗ, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Νιόπλια, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά του για το μέλλον. Σχέδια ενός ανθρώπου που μόνο χορτασμένος δεν είναι στα 41 του, παρότι έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ γεμάτη καριέρα, παίζοντας σε μεγάλες ομάδες, αγωνιζόμενος στο εξωτερικό και δίνοντας πάντα όσα είδε και δεν είχε. Έδινε και δίνει και την ψυχή του και γιαυτό δεν σκέφτεται καν να κρεμάσει τα παπούτσια του. Και αν κρίνουμε από την φετινή του παρουσία στον ΟΦΗ, είναι απολύτως λογικό το ότι δεν θα το κάνει...

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα