Ουζουνίδης: «Τον πρώτο λόγο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

Ουζουνίδης: «Τον πρώτο λόγο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε προβάδισμα στους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για την πρώτη θέση στα play offs. Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στις απουσίες που είχε σήμερα, αλλά και στον Μπακασέτα.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για την διαδικασία των play offs λέγοντας τα εξής: «Με τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το σημερινό αγώνα. Έτσι έπαιξαν σήμερα παιδιά που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες μέσα στην χρονιά, αλλά και παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές καθόλου. Το καλό ήταν σήμερα ότι δεν προέκυψαν παραπάνω προβλήματα για τους παίκτες μας. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτερη και θα δείξουμε μία καλύτερη εικόνα. Επειδή θα ξεκινήσουμε πολύ νωρίς την προετοιμασία, θέλουμε οι παίκτες να είναι καλά και μακριά από τους τραυματισμούς και τιμωρίες, για αυτόν έγιναν και οι συγκεκριμένες αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν καλύτερος, αλλά μας πέτυχε και σε μία περίοδο με πολλά προβλήματα και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για την απουσία του Μπακασέτα: «Δεν είμαι μόνο η αξία του Μπακασέτα, αλλά και το κλίμα μετά την απόφαση της διοίκησης. Πρέπει να μάθουμε και να συνηθίσουμε την απουσία του. Πάντως σήμερα δεν έλλειπε μόνος αυτός, αλλά και ο Καρίμ, αλλά και άλλοι βασικοί παίκτες της ομάδας μας».

Για το αν υπάρχει φαβορί για την πρωτιά: «Θα φανεί και από το βραδινό παιχνίδι. Πάντως θα τονίσω το ίδιο που είπα και τις προηγούμενες φορές. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα βοήθησαν και ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε να παίξουμε 5 παιχνίδια σε 12 μέρες, ενώ εκείνοι 4 παιχνίδια σε 10 μέρες και μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα