Ίβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Ίβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να χρίσει κάποια ομάδα φαβορί για την πρώτη θέση των play offs. Αναφέρθηκε επίσης στις αλλαγές των Μαλεζά και Κλάους, αλλά και στις πιθανές απουσίες των Μακ και Κάτσε την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για την εικόνα που σχημάτισε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο λέγοντας τα εξής: «Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το ματς όπως θέλαμε, βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες. Είναι λογικό να πέσει ο ρυθμός μετά, όταν έχεις απέναντι σου 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και δεν βγήκε κάποιο πρόβλημα». είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που αμέσως μετά απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε…

Για την αλλαγή του Μαλεζά είπε: «Ήταν ένα σφίξιμο που ένιωσε και έγινε αλλαγή, δεν πιστεύω ότι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε στα επόμενα ματς».

Για το αν υπάρχει φαβορί για τα play off: «Φαβορί δεν υπάρχει. Αν δεν τελειώσεις τη δουλειά, δεν μπορείς να ηρεμήσεις ποτέ».

Για την αλλαγή του Κλάους: «Θέμα ξεκούρασης ήταν η αλλαγή του Αθανασιάδη, γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όπως και για τους άλλους. Είχαμε ένα καλό σκορ από την αρχή και αυτό μας βοήθησε. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να έχει το γκολ από τον επιθετικό του. Έγώ λέω ότι το πιο σημαντικό για ένα φορ είναι να παίζει, να έχει παιχνίδια, έτσι θα έρθουν και τα γκολ».

Για την παρουσία ή μη των Μακ και Κάτσε στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ειδοποίηση από τις ομοσπονδίες. Ίσως σήμερα-αύριο να έχουμε πιο ξεκάθαρες πληροφορίες. Την Κυριακή πάντως θα είμαστε όλοι, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα