Ανοιχτό του Εβαντζελίστα

Gazzetta team
Ανοιχτό του Εβαντζελίστα

bet365

Μετά τα πλέι οφ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα ανανεωθεί ο δανεισμός του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, με τους Ιταλούς να τον περιμένουν στην προετοιμασία...

Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην τον βλέπουμε να βρίσκεται στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, όμως καθόλου ξεκάθαρο δεν είναι το μέλλον του Λούκας Εβαντζελίστα. Ο Βραζιλιάνος, δεν αποκλείεται να συνεχίσει τελικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Sportday», στην Ουντινέζε περιμένουν τον ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία της ομάδας, όμως στο «τριφύλλι» περιμένουν την εισήγηση του Στραματσόνι. Αν αυτή είναι θετική για τον Εβαντζελίστα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή με την Ουντινέζε για την ανανέωση του δανεισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα